Διετές συμβόλαιο σε Κόμπι Μπράιαντ

20:30 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τη φανέλα των Λέικερς θα φορά μέχρι να... συνταξιοδοτηθεί ο Κόμπι Μπράιαντ. Η ομάδα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το προσεχές καλοκαίρι, για δύο χρόνια. Κι όλα αυτά ακόμη πριν επανέλθει ο 35χρονος σούπερ σταρ στη δράση μετά τη ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί τον Απρίλιο.

«Είχαμε πει εξ αρχής πως αποτελούσε προτεραιότητα

για μας να τελειώσει ο Κόμπι την καριέρα του εδώ. Δεν έχει προηγούμενο για έναν παίκτη να παίζει για 20 χρόνια στο ΝΒΑ και με την ίδια ομάδα. Η κίνηση αυτή διαβεβαιώνει πως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου θα παραμείνει Laker και θα μας χαρίζει εξαιρετικά παιχνίδια και ενθουσιασμό τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ.

Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, αλλά σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ πρόκειται συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 48 εκατ. δολάρια.

Ο Κόμπι εντάχθηκε στους Λέικερς το 1996 και μαζί τους κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα κερδίζοντας τον τίτλο του MVP το 2008, ενώ είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, έχει παίξει σε 15 All Star Game και έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια με τις ΗΠΑ.

Ο ίδιος ανήρτησε στη σελίδα του μία φωτογραφία του υπογεγραμμένου συμβολαίου του με το σχόλιο «Laker για μια ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα