Διεκόπη λόγω πυρκαγιάς το Άλκμααρ-Ατρόμητος

21:38 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEGAUE ΠΛΕΪ ΟΦ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διεκόπη (3-1)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΦΑΣ Στάντιον

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άντονι Γκοτιέ (Γαλλία)

Το ματς της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο δεν τελείωσε ποτέ καθώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ξέσπασε φωτιά στην οροφή του γηπέδου. Ο αγώνας διεκόπη άμεσα και το γήπεδο εκκενώθηκε. Μέχρι εκείνη την ώρα η ομάδα του Περιστερίου προηγούταν με 1-0.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ιδανικά

για τον Ατρόμητο καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο διαιτητής απέβαλλε με αυστηρή κόκκινη τον Χένρικσεν. Και αν η κάρτα ήταν αυστηρή το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Περιστερίου στο 19' ήταν σίγουρα ανακάληψη. Ο Παπαδόπουλος όμως που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Εστέμπαν. Στο 33' η Άλκμααρ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσενάμο να σταματάει την προσπάθεια του Γιόχανσον. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε καλά και στο 53' άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Στο επόμενο λεπτό έπεσε η τάση στον φωτισμό και φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά στο 59' εμφανίστηκαν καπνοί και το ματς διεκόπη. Ο φωτισμός έκλεισε και το γήπεδο εκκενώθηκε άμεσα. Οι Ολλανδοί έκαναν προσπάθεια να ξεκινήσει και πάλι το ματς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα διάστημα που έμεινε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

ΑΛΚΜΑΑΡ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54'Μπεργκουίς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46'Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα