Διαρροές Sony: Ο Ίντρις Έλμπα πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

16:41 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τον ξανθό Ντάνιελ Γκρεγκ, ο έγχρωμος Ίντρις Έλμπα θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το στέλεχος της Sony Pictures Entertainment, Έιμι Πασκάλ σε e-mail της στην πρώην γενική διευθύντρια της Columbia Pictures, Ελίζαμπεθ Καντιλιόν, όπως αποκαλύφθηκε σε νέο e-mail που διέρρευσε από τους χάκερ

της Sony.

Ο 42χρονος Έλμπα είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΗΒΟ, The Wire, καθώς και από το γεγονός ότι είχε ενσαρκώσει τον Νέλσον Μαντέλα.

«Ο Ίντρις πρέπει να είναι ο επόμενος Μποντ», ανέφερε η Πασκάλ.

Ο νυν Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Γκρεγκ, έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμα μια ταινία και μετά την ταινία Spectre που αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου 2015, οπότε και θα κλείσει συνολικά έξι εμφανίσεις ως πράκτορας 007.

Μετά από εκεί ανοίγει ο δρόμος για έναν νέο Μποντ με τον Έλμπα να θέτει «γερή» υποψηφιότητα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά που ο Μποντ θα είναι έγχρωμος.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο ηθοποιός έχοντας ερωτηθεί στο παρελθόν αν θα έπαιζε τον Μποντ είχε δηλώσει: «Ναι, αν μου το πρότειναν οπωσδήποτε θα το έκανα».

Ο Γκρεγκ από την άλλη έχει δηλώσει πριν από δύο χρόνια στο Rolling Stone ότι θέλει να φύγει από το ρόλο του Μποντ: «Προσπαθώ να βγω από από αυτό από τότε που μπήκα. Αλλά δεν με αφήνουν να φύγω και συμφώνησα τελικά να κάνω κάποιες ακόμα, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει αυτή (ενν. το Skyfall), επειδή η δουλειά είναι δουλειά και αν τα πράγματα πάνε στραβά, έχω ένα συμβόλαιο με το οποίο κάποιος θα σκούπιζε ευχαρίστως τον κ@@ο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα