Διαψεύδουν τον χωρισμό Στρος Καν-Σινκλέρ

23:02 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον χωρισμό του Ντομινίκ Στρος Καν από τη σύζυγό του, Αν Σινκλέρ, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ διέψευσε την είδηση. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε θα προχωρήσει σε μήνυση του περιοδικού που κυκλοφόρησε την είδηση.

Το περιοδικό Closer ανέφερε στο σημερινό του τεύχος: «Όλα τελείωσαν. Εδώ και ένα μήνα, η Αν Σινκλέρ και ο Ντομινίκ Στρος Καν

ζουν χωριστά και είναι εκείνη που τον έδιωξε από το σπίτι...»

Οι δικηγόροι του ζεύγους σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σινκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής».

Από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια του Ντομινίκ Στρος Καν από το ξενοδοχείο Sofitel στη Νέα Υόρκη με τις κατηγορίες για βιασμό μιας καμαριέρας, το ζευγάρι έχει προσφύγει πολλές φορές στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την ιδιωτική του ζωή. Μεταξύ άλλων, έχουν στραφεί εναντίον των περιοδικών L'Express, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro.

Keywords
Τυχαία Θέματα