Διαψεύδουν για Τσέρτσι και Πρέμιερ

16:31 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της «Γκρανάτα» και με 8 γκολ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ της φετινής Serie A.
Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και τις τελευταίες ημέρες το όνομά του έχει συνδεθεί με μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό μίας εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ ή Τότεναμ.

Μάλιστα αρκετοί

εκπρόσωποι ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (18/11) ώστε να τον παρακολουθήσουν στο φιλικό ματς της εθνικής ομάδας της Ιταλίας απέναντι σε στην αντίστοιχη της Νιγηρίας (2-2).
Τόσο ο ίδιος, όσο και η πλευρά της διοίκησης της Τορίνο, φρόντισαν πάντως να τοποθετηθούν επί του θέματος, βάζοντας τέλος σε αυτές τις φήμες.

«Τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν» αρκέστηκε να δηλώσει ο Τσέρτσι.

«Δεν έχω δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από την Αγγλία για τον Τσέρτσι και μόνο σε εφημερίδες έχω διαβάσει για το ενδιαφέρον βρετανικών ομάδων. Φυσικά και θα μείνει στην ομάδα τον Ιανουάριο» τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα