Διαψεύδει για παράλυση ο μάνατζερ του Θορπ

12:49 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ίαν Θορπ να κινδυνεύει να μείνει παράλυτος στο αριστερό του χέρι, ο μάνατζερ του Αυστραλού ολυμπιονίκη της κολύμβησης προχώρησε σε διάψευση κάνοντας λόγο για ανοησία.
Σε δηλώσεις του ο Τζέιμς Έρσκιν τόνισε: "Πιστεύω ότι όλα αυτά γράφτηκαν ποιητική αδεία. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι υπάρχει αυτό το σενάριο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πεθάνει από τέτοιες μολύνσεις. Αλλά είναι απλώς μια ανοησία".
Ο Ίαν Θορπ μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό ιό στην διάρκεια επέμβασης με τον μάνατζερ του να δηλώνει: "Είναι

καλά, είναι μαχητής. Είναι σε καλή κατάσταση, παίρνει αντιβίωση και όλα τα σχετικά και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στους Αγώνες Καλής Θέλησης.
Δεν είναι στην εντατική. Είναι άρρωστος και το παλεύει. Έχει μια μόλυνση όπως όλες οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, πρέπει να τις αντιμετωπίζεις στα σοβαρά".
Επίσης, ο Τζέιμς Έρσκιν είπε πως ο Ίαν Θορπ "έχει υποβληθεί σε δυο σημαντικές επεμβάσεις στον ώμο και του έχουν τοποθετηθεί λάμες. Μοιάζει σαν βιονικός άνθρωπος. Η πρώτη επέμβαση δεν πήγε καλά και ξαναμπήκε στο νοσοκομείο. Όσο ήταν μέσα, μολύνθηκε αλλά καταπολέμησαν την μόλυνση. Και ενώ έκανε πάλι αποθεραπεία, αναζωπυρώθηκε η μόλυνση και έτσι μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα