Διαψεύδει για Μήτρογλου η Χέρτα

19:12 7/8/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Γερμανία ο προπονητής της Χέρτα, Γιός Λουχουκάι, τόνισε πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για τον Μητρογκόλ. «Εάν καταφέρουμε να βρούμε έναν καλό επιθετικό, θα το προχωρήσουμε, εννοείται. Αλλιώς όχι. Πάντως δεν αληθεύουν οι φήμες για τον Κώστα Μήτρογλου. Είναι σίγουρο αυτό. Δεν ασχολούμαστε με τον Μήτρογλου. Ψάχνουμε έναν φορ, αλλά δεν υπάρχει και καμία πίεση», τόνισε ο Λουχουκάι με την ομάδα από το Βερολίνο πάντως να μην μπορεί να... αντέξει στο μπάτζετ της συμβόλαια όπως εκείνο

του Μήτρογλου.
Κατά τα άλλα η Φούλαμ επιμένει να μην... βιάζεται για τον παίκτη. Έχει τις Μπενφίκα και Κρίσταλ Πάλας που... πιέζουν όμως οι Κότατζερς δείχνουν να περιμένουν και κάτι άλλο προτού προχωρήσουν στην λήψη τελικών αποφάσεων για τον διεθνή φορ. Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του, όμως όσο περνάει ο καιρός νιώθει και αυτός πιο έντονα την πίεση του να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.
Πρέπει να τονιστεί ξανά πως παρά τα όσα γράφονται, ακούγονται και διαρρέονται εξακολουθεί να μην είναι καθόλου εύκολο ο Κώστας Μήτρογλου να πιάσει Λιμάνι. Παραμένει πολύ δύσκολο το να κλείσει στον Ολυμπιακό κυρίως λόγω Φούλαμ και των αξιώσεών της. Ο Μίτσελ έτσι και αλλιώς έχει και άλλους φορ στην λίστα του όπως τον Ζόνας της Βαλένθια. Έναν ικανό φορ που δεν κοστίζει πάνω από 3 εκατ. ευρώ και που έχει τεθεί εκτός των πλάνων της ισπανικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα