Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα για Σταρκ

16:51 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Μπαρτσελόνα αποφασίστηκε να γίνει επίσημη διαμαρτυρία προς την UEFA για την διαιτησία του Βόλφγκανγκ Σταρκ στην αναμέτρηση του "Παρκ Ντε Πρενς" κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Καταλανοί τα έχουν με τον Γερμανό διαιτητή διότι δεν σταμάτησε το παιχνίδι την στιγμή που Αλάμπα και Μασεράνο ήταν πεσμένοι στο έδαφος μιας και είχαν τραυματιστεί.
Βέβαια, στην Μπαρτσελόνα

διαμαρτύρονται και για την φάση του πρώτου γκολ της Παρί με τον σκόρερ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είναι σε θέση οφσάιντ.
Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Τόνι Φρέιξα, τόνισε: "Όταν δύο παίκτες από την ίδια ομάδα βρίσκονται στο έδαφος, ο διαιτητής θα πρέπει να σταματάει το ματς, κάτι που δεν έγινε. Σαν να μην έφτανε αυτό, τους υποχρέωσε να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους κανονισμούς. Είναι ένα γεγονός αρκετά σοβαρό για μία διοργάνωση του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον της UEFA ώστε να μην ξανασυμβεί. Όταν δύο παίκτες από την ίδια ομάδα βρίσκονται στο έδαφος, ο διαιτητής θα πρέπει να σταματάει το ματς, κάτι που δεν έγινε. Σαν να μην έφτανε αυτό, τους υποχρέωσε να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους κανονισμούς. Είναι ένα γεγονός αρκετά σοβαρό για μία διοργάνωση του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον της UEFA ώστε να μην ξανασυμβεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα