Διακίνηση γυναικών στην Premier League

15:57 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σάλος και αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "SUN" σύμφωνα με το οποίο ποδοσφαιριστές της Premier League αντάλλασαν sms με σκοπό την διακίνηση γυναικών πρόθυμων για σεξ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σκάνδαλο εμπλέκονται και διεθνείς παίκτες της Εθνικής Αγγλίας αλλά και ποδοσφαιριστές με γυναίκα και παιδιά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι ποδοσφαιριστές αντάλλασαν μέσω κινητού φωτογραφίες,

τηλέφωνα και διευθύνσεις γυναικών με σκοπό να τις... μοιραστούν. Οι γυναίκες αυτές μάλιστα εμφανίζονται να έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιους εκ των εμπλεκόμενων ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρει η "SUN" στο σκάνδαλο συμμετέχουν 15 ποδοσφαιριστές με τέσσερις από αυτούς είτε είναι διεθνείς είτε έχουν παίξει κάποια στιγμή στην Εθνική Αγγλίας.
Όπως αναφέρει πηγή της εφημερίδας: "Η ιδέα ήταν να υπάρξει μια ασφαλής δίοδος επικοινωνίας των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να κάνουν σεξ με κοπέλες για τις οποίες υπήρχαν διαθέσιμες φωτογραφίες, σχόλια, διευθύνσεις και συστάσεις από τα μέλη της ίδιας της ομάδας. Περισσότερες από 40 φωτογραφίες διαφορετικών γυναικών όλων των ηλικιών έχουν αλλάξει χέρια. Πολλές φωτογραφίες τις έχουν τραβήξει οι ίδιες οι κοπέλες και τις έστειλαν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σχολιάζουν από κάτω ‘ουάου' ή ‘είναι πολύ καυτή'. Οι κοπέλες, όμως, δεν έχουν ιδέα ότι οι φωτογραφίες τους διακινούνται από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή. Είναι κυρίως κορίτσια που προσπαθούν να προσεγγίσουν τους σταρ της Πρέμιερ Λιγκ στα μπαρ και οι οποίες θα έκαναν εύκολα σεξ μαζί τους. Είναι κορίτσια από το Μπέρμιγχαμ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ... από όλη την Αγγλία"..

Keywords
Τυχαία Θέματα