Δερμιτζάκης: Υγιής ομάδα ο ΟΦΗ

17:21 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν τον οποίο και «χτίζει», εμφανίστηκε με δηλώσεις του πριν την αναχώρησή του για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο τεχνικός του συλλόγου, Παύλος Δερμιτζάκης.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για τις κινήσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι «μελανόλευκοι», αλλά και γι' αυτές που πρόκειται να γίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη την Τετάρτη το πρωί (17/07) στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»:

Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας γιατί τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη σοβαρότητα και όλοι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για το καλό της ομάδας».

Για το τι μεταγραφική κίνηση μπορεί να κάνει ακόμη ο ΟΦΗ:

«Καταρχάς αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που είναι και πιο σοβαρό γιατί μπαίνουμε σε πιο εξειδικευμένα πράγματα και γίνεται και το μοντάρισμα της ομάδας. Μαζί με το μοντάρισμα της ομάδας που θα γίνει στην Ολλανδία εκκρεμεί μια μεταγραφή στη θέση του κεντρικού αμυντικού που θέλω να πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει μαζί μας στην Ολλανδία».

Για το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού:

«Κάναμε ένα προγραμματισμό μαζί με την διοίκηση που κατά 90% έχει ολοκληρωθεί. Αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Βάσει του υλικού και των παικτών που έχουμε ήρθαν οι μεταγραφές που θέλαμε και νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Για ένα προπονητή είναι ό,τι καλύτερο σε ένα κομμάτι της προετοιμασίας να δουλεύει με όλο το ρόστερ».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας σε σχέση με πέρυσι:

«Αυτοί που έφυγαν από την ομάδα για διάφορους λόγους είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν. Προσπαθήσαμε όχι τόσο από πλευράς ποσότητας, από πλευράς ποιότητας να ανεβάσουμε το επίπεδο. Αυτό που πρέπει να πετύχουμε είναι αυτοί οι παίκτες που ήρθαν να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω ότι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη από την στιγμή που η ομάδα ξεπέρασε το βραχνά της άδειας, μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι καλό».

Για το αν θα φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές:

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να αποχωρίσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ. Αλλά μέσα από τα φιλικά που θα γίνουν στην Ολλανδία, αν θα δούμε κάποια αδυναμία, να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να τη λύσουμε».

Για το τι μήνυμα μπορεί να στείλει ως προπονητής του ΟΦΗ στον κόσμο της ομάδας:

«Ο ΟΦΗ είναι πλέον ένα υγιές κύτταρο. Πρέπει να είμαστε πολλοί αισιόδοξοι και ταπεινοί , και νομίζω ότι όλοι μας καταβάλουμε μια προσπάθεια γιατί ο ΟΦΗ είναι μια αλυσίδα με δυνατούς κρίκους. Ένας από τους κρίκους είναι το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος του ΟΦΗ. Οι υπόλοιποι κρίκοι της αλυσίδας είναι η διοίκηση και ο κόσμος και νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα