Δερμιτζάκης: Έχουμε πετύχει πάρα πολλά, δεν θέλει εφησυχασμό

09:12 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με 20 βαθμούς ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League ο Πανθρακικός με τον Παύλο Δερμιτζάκη να υποστηρίζει πως η ομάδα έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα αλλά να σημειώνει πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός αλλά συγκέντρωση, πειθαρχία και ταπεινότητα για να είναι ανάλογη και η συνέχεια.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novasports.gr, ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε: "Έχουμε πετύχει πάρα πολλά πράγματα γιατί

τα παιδιά έχουν δουλέψει στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια. Νομίζω ότι ο στόχος ήταν να κλείσουμε τον πρώτο γύρο όσο γίνεται πιο ψηλά. Η βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε ορίσει ήταν από 15 βαθμούς και πάνω. Θεωρώ από την στιγμή που έχουμε φτάσει στους 20 βαθμούς είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση εφησυχασμό, χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και ταπεινότητα για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται με βάση την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και την ποιότητα των παικτών".
Για την αγωνιστική βελτίωση του Πανθρακικού από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Δερμιτζάκης δήλωσε: "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το υλικό της ομάδας ήταν και είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό που τουλάχιστον εγώ και οι συνεργάτες μου προσπαθήσαμε και περάσαμε στην ομάδα είναι να τους δώσουμε την δυνατότητα να καταλάβουν ποιες είναι οι δυνατότητες τους και να γίνουν σε κάποια τακτικά κομμάτια πιο συγκεκριμένοι. Και στον αμυντικό τομέα και στον επιθετικό. Αν προσέξετε, η ομάδα είναι έξι αγωνιστικές αήττητη αν συμπεριλάβουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου, μετά θα δείτε ότι έχουμε ένα τρομερό παθητικό στοιχείο και αυτό δείχνει ότι τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα στο αγωνιστικό πλάνο. Και νομίζω ότι το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα