Δερμιτζάκης: Έχει αδικηθεί ο Πανθρακικός

15:04 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές ο Πανθρακικός έχει αδικηθεί από την βαθμολογία και τα αποτελέσματα υποστήριξε ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα πρώτα θα προσπαθεί να πάρει τους βαθμούς και μετά να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο νέος προπονητής του Πανθρακικού τόνισε αρχικά: "Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει αδικηθεί από την βαθμολογία και τα αποτελέσματα. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για τους παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες και θα προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

Οι παίκτες το καταλαβαίνουν, έχουν διάθεση, θα προσπαθήσουν και θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο σε μια καλή ομάδα. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να κερδίσει ο καλύτερος, μακάρι να είναι ο Πανθρακικός".
Για το προηγούμενο πέρασμα του από τον Πανθρακικό, ο Δερμιτζάκης δήλωσε: "Δεν πιστεύω πως κάναμε πράγματα και θάματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και βγήκε καλή. Πουλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και το καλύτερο είναι να υπάρχει προγραμματισμός. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Προσπαθούμε και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα".
Ο Δερμιτζάκης ρωτήθηκε για την εφετινή εικόνα της Super League με τον Έλληνα τεχνικό να απαντά: "Κατά κύριο λόγο οι ομάδες προσπαθούν να «κλέψουν» το παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια βλέπω πως οι ομάδες που έχουν κατοχή, δεν πήραν το αποτέλεσμα. Βλέπω όμως ομάδες, που παίρνουν βαθμούς χωρίς να έχουν τη μπάλα στα πόδια".
Όσο για το στυλ παιχνιδιού που θα έχει ο Πανθρακικός υπό την καθοδήγηση του, ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: "Το υλικό είναι συγκεκριμένο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε και τους στόχους μας. Θέλουμε και τα δύο στοιχεία να έχουμε. Όλοι θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο κλεισμένα. Θα πρέπει να παίρνουμε τους βαθμούς μας σαν ομάδα και μετά να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα