Δεν υποτιμά την Ίντερ ο Κιελίνι

08:23 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο κλασικό "derby d'Italia" και παρά την μεγάλη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες ο Τζόρτζιο Κιελίνι εξακολουθεί να πιστεύει πως η ομάδα του Μιλάνου παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Γιουβέντους.
Σε δηλώσεις του στο Sky Sport24, ο αμυντικός της Γιουβέντους τόνισε: "Είναι αλήθεια αυτή την στιγμή, από την οπτική γωνία των ΜΜΕ,

ότι ο αγώνας κόντρα στην Ίντερ ίσως να έχει χάσει κάτι από την λάμψη του. Αλλά η Ίντερ παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας και έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό μέσα στα αποδυτήρια στην διάρκεια της εβδομάδας. Η Ίντερ αυτή την σεζόν περνά μια δύσκολη περίοδο. Ήταν δυνατή αλλά τώρα νιώθουμε πως είμαστε σε καλύτερη φόρμα από τους αντιπάλους μας".
Μάλιστα ο Κιελίνι κάλεσε την Γιουβέντους να ακολουθήσει τα βήματα της Ίντερ στην προσπάθεια που έκανε πριν από λίγα χρόνια να βρεθεί και πάλι σε τοπ επίπεδο. Όπως είπε ο Ιταλός αμυντικός: "Ελπίζω η Γιουβέντους να μπορέσει να ακολουθήσει τα βήματα της Ίντερ η οποία επανήλθε μετά από μια δύσκολη περίοδο. Ελπίζω επίσης πως αυτή η σεζόν θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα