«Δεν υπάρχει δικαιολογία»

14:52 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H κατάσταση στην ΑΕΚ τείνει να γίνει «μη αναστρέψιμος» έπειτα κι από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Α2. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, έλαβε την απόφαση για πρόστιμο κατά των παικτών και το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «ΩΡΑ των σπορ». Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του προς τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. -

Ο κ. Γεωργαντζόγλου τόνισε: "To τρένο της ανόδου

το χάνουμε. Στόχος μας είναι πλέον η τρίτη θέση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τους παίκτες. Η απόδοση τους έφταιξε για την ήττα. Η διοίκηση έκανε τα πάντα γι΄ αυτούς. Θα πρέπει να καταλάβουν έστω και τώρα τι σημαίνει να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ. Πήρα την απόφαση για πρόστιμο, που αντιστοιχεί σε αποδοχές ενός μήνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε ακόμη: «Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον νέο προπονητή μας, τον Νίκο Καραγιάννη, αλλά και στο νέο τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ, τον Δημήτρη Καρβέλα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουν να αλλάξουν την ψυχολογία και την εικόνα της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα