Δεν τον δίνει στην Γιουβέντους

12:36 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Corriere dello Sport" αναφέρει πως η Φιορεντίνα σκοπεύει να προσθέσει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Στέφαν Γιόβετιτς με την οποία δεν θα επιτρέπεται στον Μαυροβούνιο επιθετικό να πάρει μεταγραφή για την Γιουβέντους το επόμενο καλοκαίρι.
Στην Φιορεντίνα είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την εμπλοκή της πρωταθλήτριας Ιταλίας στην προσπάθεια του συλλόγου της Φλωρεντίας να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και για αυτό υπάρχει σκέφτονται να βάλουν "stop" στις σκέψεις

της Γιουβέντους για απόκτηση του Γιόβετιτς. Η Φιορεντίνα κατηγορεί την ομάδα του Τορίνο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά με την πλευρά της Γιουβέντους να υποστηρίζει πως υπήρξε προσέγγιση με τον Μπερμπάτοφ μόνο όταν ο Βούλγαρος επιθετικός, που κατέληξε τελικά στην Φούλαμ, σταμάτησε τις συζητήσεις με την Φιορεντίνα.
Ωστόσο στην Φλωρεντία δεν πείστηκαν από αυτή την εξήγηση και έτσι όλα δείχνουν πως η Γιουβέντους, ακόμα και αν καταβάλει την ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, δεν θα μπορέσει να αποκτήσει τον Γιόβετιτς. Υπενθυμίζεται πως το εφετινό καλοκαίρι έγινε προσπάθεια από πλευράς της πρωταθλήτριας Ιταλίας για τον Μαυροβούνιο επιθετικό αλλά η πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα