«Δεν θα ανανεώσει ο Γιορέντε»

15:17 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια αποκάλυψε πως ο Φερνάντο Γιορέντε δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα με την Γιουβέντους να αναμένεται πλέον να κάνει σύντομα κίνηση για την απόκτηση του Βάσκου επιθετικού.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε: "Ο εκπρόσωπος του παίκτη μας ενημέρωσε πως ο Γιορέντε δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα. Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί, αλλά αθλητικοί. Ο Φερνάντο επιθυμεί να αγωνιστεί

σε ένα άλλο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τίτλους. Όπως ξέρετε το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2013. Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να πουλάμε παίκτες μόνο στην τιμή που έχει οριστεί από την ρήτρα. Συνεπώς όποιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, πρέπει να καταβάλει 36 εκατομμύρια ευρώ".
Όμως ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο ίσως αναγκαστεί να δεχτεί προσφορά με λιγότερα χρήματα γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τον Γιορέντε του χρόνου ως ελεύθερο χωρίς να βάλει ούτε σεντ στα ταμεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα