«Δεν τελείωσε τίποτα»

22:47 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παραδέχθηκε την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στη Μόσχα (77-74 παρ.), αλλά υπενθύμισε πως τα playoffs της Ευρωλίγκας μόλις άρχισαν.

Αναλυτικά είπε για...

την ήττα απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (77-74 παρ.): «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα (16/4). Ειδικά οι παίκτες μου έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος απ' την προσπάθειά τους. Κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κάναμε

ορισμένες λάθος επιλογές. Η αλήθεια είναι πως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, δεν τέλειωσε τίποτα ακόμα. Κοιτάμε μπροστά. Θα πολεμήσουμε έως το τέλος της σειράς για το καλύτερο. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, μία ή δύο βολές, αν έμπαιναν, θα ήταν καλό για εμάς. Θα μπορούσαμε να 'χαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε. Το ματς ανήκει στο παρελθόν. Θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

...το ψυχολογικό κόστος μίας τέτοιας χαμένης ευκαιρίας: «Αυτή είναι η ζωή των παικτών, αλλά και των προπονητών, όπως βλέπω κι εγώ εδώ και λίγο καιρό. Είχαμε την ευκαιρία, όμως, όπως προανέφερα, έτσι είναι το μπάσκετ».

...το πλάνο της ομάδος: «Η στρατηγική μας είχε πολλές επιλογές. Είτε να περάσουμε τη μπάλα μέσα, είτε να σουτάρουμε από μακριά. Ανάλογα με τις περιστάσεις, επιλέγαμε πώς θα παίξουμε».

...τον Δημήτρη Διαμαντίδη (10π. με 1/2δίπ., 2/10τρίπ., 2/4β., 1ρ., 7ασ., 1κλ., 4λ. σε 32:58): «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ο αρχηγός μας κι ένας αθλητής που πρώτα σκέφτεται την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα