Δεν τα βρίσκει με Κις και Νάτζφεϊ

00:03 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με δεδομένο ότι με τη... μη απάντηση της ΦΙΜΠΑ μπαίνει σε εφαρμογή το «πλάνο β'» (εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω μέχρι το πρωί, 10/9, αν και κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται στον ορίζοντα), ο Άρης κινείται πλέον για την απόκτηση ξένων που τελείωσαν τη σεζόν στην Ελλάδα.
Πέραν του Τζέρεμι Χαντ, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε επαφή με τον Μπίλι Κις και τον Στέφαν Νάτζφεϊ. Με αμφότερους, όμως, υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά, σε πρώτη

φάση. Γνωρίζουν, βλέπετε, ότι ο Άρης έχει το... ζόρι για να κλείσει άμεσα ξένους και πως οι επιλογές του είναι περιορισμένες και ζητούν πολλά χρήματα, για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Με τον Νάτζφεϊ υπήρχε και άλλο πρόβλημα. Πριν από λίγο καιρό ήταν έτοιμος να ανανεώσει τη συμφωνία του με τον Πανιώνιο και ξαφνικά ζήτησε παραπάνω χρήματα. Στην Αθήνα έλεγαν ότι η σύζυγός του δεν ήθελε να παραμείνουν στην Ελλάδα. Βέβαια, από τότε πέρασαν εβδομάδες και ο κοινοτικός πάουερ φόργουορντ δε βρήκε ομάδα.
Από κει και πέρα, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Μία λύση που πιθανώς να απασχολήσει σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Νάτζφεϊ είναι αυτή του Γκάβιν Έντουαρντς (24, 2.06μ.), ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι με .5 πόντους και 5.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα