Δεν τα κατάφερε η Αναγνωστοπούλου

19:30 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου. Η αθλήτρια της ΑΕΚ αγωνίστηκε στη Ζυρίχη και από την στιγμή που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αποκλείστηκε από το Πρωτάθλημα. Η Αναγωστοπούλου δεν πέρασε το όριο πρόκρισης των 57,50μ, και έμεινε ένατη μεταξύ 10 αθλητριών,έχοντας μόνο μία έγκυρη βολή, την τρίτη στα 51,08μ.
Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο faceboοk. «Δυστυχως οι ασχημες καιρικες συνθηκες δεν με βοηθησαν καθολου να ολοκληρωσω με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στον τελευταιο αγωνα μου

για αυτη τη χρονια στο Ευρωπαικο Πρωταθλημα Α/Γ στη Ζυριχη...! Ειναι κριμα γιατι ημουν καλα...! Παρ ολα αυτα και μονο που βρισκομαι εδω ειναι μεγαλη επιτυχια για μενα....!! Θελω να ευχαριστησω την προπονητρια μου που μου δινει δυναμη και συνεχιζω....και ολους εκεινους που ειναι διπλα μου και πιστευουν σε μενα..!! Καθε εμποδιο και για καλο..! Συγχαρητηρια σε οσους αγωνιστηκαν καλη συνεχεια στα υπολοιπα παιδια..!!».

Ενώ, από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως η Γεωργία Κοκλώνη σταμάτησε στον ημιτελικό των 100μ. στο Πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε στην όγδοη θέση με επίδοση στα 11.69.

Keywords
Τυχαία Θέματα