«Δεν σταματάμε την προσπάθεια»

23:03 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε ότι η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε δίκαια αλλά ότι οι παίκτες του θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Κι αυτό επειδή είναι διαφορετική η ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχασε πέντε στελέχη, αλλά τα αντικατέστησε τα περισσότερα. Μόνο Άρης και Παναθηναϊκός

έχουν μία αλλαγή. Εμείς μείναμε στη λογική να δουλέψουμε με τα παιδιά, ο κόσμος το χαίρεται και πιστεύω ότι η σκέψη μας δικαιώνεται από την άποψη ότι για τα επόμενα χρόνια μπορούμε να αφήσουμε και κάτι».

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο κόουτς του Άρη ανέφερε: «Ήταν νευρικό και σκληρό το παιχνίδι, αλλά και αυτά τα ματς έχουν ιδιαίτερη ομορφιά. Κάναμε πολλά πράγματα, σε κάποια υπήρχε επιτυχία. Είχαμε κάποιους αμυντικούς προσανατολισμούς, στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε στο δεύτερο όχι και τόσο. Αναλόγως και στην επίθεση. Από τη στιγμή που κερδίσαμε και μάλιστα με διαφορά δέκα πόντων εκτιμώ ότι τα πήγαμε καλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες. Αν ρωτήσετε και τους παίκτες θα σας πουν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Θα τελειώσουμε την χρονιά με σκοπό να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Δε θα σταματήσουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια. Θα ήταν καλό το Σάββατο με το Ρέθυμνο να έχουμε την ίδια συμμετοχή από τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα