«Δεν ψάχνεται να φύγει ο Ιμπραΐμοβιτς»

14:13 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκέφτεται να επιστρέψει στην Γιουβέντους, ο Μίνο Ραϊόλα ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν ψάχνεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε πως οι πιθανότητες ο Σουηδός επιθετικός να πάει το καλοκαίρι στην Γιουβέντους είναι 0.001%.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport,

ο εκπρόσωπος του Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα τόνισε: "Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει 0.001% πιθανότητα να μεταγραφεί στην Γιουβέντους. Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Ζλάταν, αφού δεν έχει καμία ανάγκη για χρήματα. Έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό πλάνο γύρω από αυτόν και ο Ζλάταν δεν ψάχνεται για να φύγει. Ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει και δεν κάνω κινήσεις για την μεταγραφή του".
Για την εμπλοκή του Πάβελ Νέντβεντ ώστε ο Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στην Γιουβέντους, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Αυτό είναι καλό, αλλά κάποιοι άλλοι στο ποδόσφαιρο νιώθουν το ίδιο; Αν η Γιουβέντους ή οποιοσδήποτε άλλος μεγάλος σύλλογος μου τηλεφωνήσει για να καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον του για τον Ιμπραΐμοβιτς τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Και αν υπολογίσουμε το γεγονός πως είμαι ένας μάνατζερ, προσπαθώ να σκεφτώ αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Αλλά προτού καταλάβω πως μπορεί να υπάρξει μια γέφυρα, θα πρέπει να κατασκευάσουμε αυτή την γέφυρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα