«Δεν πρέπει να πιέζουν τόσο τον Ρούνεϊ»

16:57 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να μετράει 35 τέρματα σε 82 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, ωστόσο ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε μεγάλη διοργάνωση από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004.
Έτσι, τόσο ο Τύπος όσο και οι οπαδοί των «τριών λιονταριών» έχουν αρχίσει να ζητούν περισσότερη αποδοτικότητα από τον 28χρονο, στα όρια του υπερβολικού, κάτι που θεωρεί μεγάλο λάθος ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ.
«Υπάρχει πολλή πίεση προς το πρόσωπο του Γουέιν και αυτό είναι κάτι που δεν είναι καλό από την πλευρά της Αγγλίας. Όλοι ποντάρουν πάνω του και πιστεύουν ότι θα είναι

αυτός που θα κάνει την ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης και αν δεν πετύχει θα πέσουν όλοι πάνω του. Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την Αγγλία, ώστε να αποβάλουν ένα φορτίο από πάνω του» ανέφερε αρχικά ο πρώην πορτέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:
«Φυσικά και οι παίκτες μπορούν να έχουν διακυμάνσεις στην απόδοσή τους ανά τις σεζόν. Μπορεί να μην τα πήγε πολύ καλά φέτος, αλλά παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Ίσως επισκιάστηκε λίγο από τον Φαν Πέρσι, αλλά ακόμη κι έτσι δουλεύει σκληρά. Δεν χρειάζεται πάντα να σκοράρεις για να συνεισφέρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα