Δεν παίζει με τον Άρη ο Κοντοές!

18:14 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οριστικά εκτός θα είναι στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Γιάννης Κοντοές, καθώς πιθανή συμμετοχή του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ΑΕΚ, με τον Άρη να έχει το δικαίωμα να καταθέσει ένσταση για παράνομη χρησιμοποίησή του! Η διοίκηση ενημέρωσε μάλιστα τον Λίνεν να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό, μιας και από τη στιγμή που έχει καταθέσει προσφυγή και εκκρεμεί μια καταγγελία

από την πλευρά του εις βάρος της «Ένωσης», ο ποδοσφαιριστής δεν λογίζεται ως μέλος του συλλόγου και αν παίξει, οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα στα χαρτιά! Μάλιστα, αυτό το επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Όπως αντιλαμβάνεστε και μετά από αυτή την εξέλιξη, η επιστροφή του Κοντοέ μεσοβδόμαδα στις υποχρεώσεις της ομάδας δημιούργησε αναστάτωση χωρίς λόγο, αφού ούτως ή άλλως ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή. Σε αυτό το ζήτημα μερίδιο ευθύνης φέρουν τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής, καθώς θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουν στον παίκτη πως είτε αποσύρει την προσφυγή του και γυρνάει κανονικά, είτε συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ομάδας.

Με λίγα λόγια αν ο Κοντοές απέσυρε την προσφυγή του θα μπορούσε να παίξει κανονικά χωρίς να διατρέχει κανέναν νομικό κίνδυνο η ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι να το κάνει αυτό πιθανή συμμετοχή του σε αγώνα της «Ένωσης» ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα, μιας και δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να καταθέσει ένσταση. Πάντως είναι απορίας άξιο πως τόσες μέρες διοίκηση και προπονητής άφηναν «ανοικτό» το θέμα της συμμετοχής του, χωρίς να γνωρίζουν τις νομικές κυρώσεις που θα είχε η «Ένωση» σε περίπτωση που ο Κοντοές έπαιζε εναντίον του Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα