Δεν πάει Μουντομπάσκετ ο Ντουράντ

08:09 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να απέχει από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας προσθέτοντας το όνομα του στη λίστα των απόντων της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.
Σε ανακοίνωση του, ο άσος της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τονίζει: "Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπώ τη χώρα μου και ξέρω πως οφείλω στους συμπαίκτες μου να είμαι 100% προσηλωμένος στο στόχο μας. Μετά τη συμμετοχή

στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αντιλήφθηκα πως δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στην ευθύνη τόσο από πλευράς χρόνου, όσο και από πλευράς ενέργειας. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά για την ερχόμενη σεζόν στο NBA".
Σημειώνεται πως ο Ντουράντ ήταν ο MVP του προηγούμενου Μουντομπάσκετ και από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου από την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Στη λίστα με τους απόντες εκτός από το όνομα του Ντουράντ, είναι και τα ονόματα των Λεμπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κόμπι Μπράιαντ, Μπλέικ Γκρίφιν, Κέβιν Λοβ, Πολ Τζορτζ, Κρις Μπος, Ντουέιν Ουέιντ, Καουάι Λέοναρντ, Ντερόν Ουίλιαμς.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι έχει στη διάθεση του 15 παίκτες: Ντέρικ Ρόουζ (Μπουλς), Στίβεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Ντεμάρκους Κάζινς (Κινγκς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Γκόρντον Χέιγουορντ (Τζαζ), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Τσάντλερ Πάρσονς (Μάβερικς).

Keywords
Τυχαία Θέματα