Δεν «κατεβαίνει» η ΑΕΚ κι επίσημα

21:31 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, όπου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου ενημέρωσε το συμβούλιο της ΕΣΑΠ πως παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής και η διοίκηση του υπό επανίδρυση ΤΑΑ ΑΕΚ

δε στάθηκε δυνατό να βρεθεί λύση με τους πιστωτές που διατηρούν τελεσίδικες αποφάσεις από προηγούμενες χρήσεις. Έτσι, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως η Ένωση δεν πληροί τους όρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2013-14 και πλέον θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ με μεγάλη λύπη αλλά και αίσθημα ευθύνης έναντι της εξυγίανσης που επιχειρεί με κάθε κόστος στο επαγγελματικό βόλεϊ, ανακοινώνει ότι η ΑΕΚ δεν πληροί τους όρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2013-14.Το ΔΣ της ΕΣΑΠ οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τη νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την υπεύθυνη θέση της έναντι των υπολοίπων ΤΑΑ αλλά και για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βρει λύσεις στις εκκρεμότητες που υπάρχουν από προηγούμενες διοικήσεις του συλλόγου.
Η ΕΣΑΠ είναι στη διάθεση του ΤΑΑ ΑΕΚ για όποιες προσπάθειες εξυγίανσης γίνουν στο μέλλον και είναι στη διάθεση των παραγόντων της ΑΕΚ προκειμένου να βρεθούν λύσεις ώστε ο σύλλογος λάβει μέρος στο επαγγελματικό πρωτάθλημα μετά και την τελευταία προσπάθεια που θα γίνει από τον σύλλογο προς τους πιστωτές τις προσεχείς ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα