Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Άιντραχτ!

18:33 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Γερμανία Μπουντεσλίγκα - 6η αγωνιστική
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ 2-1
Γήπεδο: Commerzbank-Arena
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξάντερ Μέιερ ο οποίος χτύπησε δις η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε με 2-1 την Φράιμπουργκ και συνεχίζει την τρομερή της πορεία καθώς βρίσκεται στο -2 απο την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου! Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έπιασαν μέτρια απόδοση και δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν και είχαν ορισμένες καλές φάσεις. Στο 50' η Φράιμπουργκ "πάγωσε"

το "Commerzbank-Arena " καθώς με τον Κρούσε έκανε το 0-1! Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης όμως δεν το έβαλε κάτω. Αρχικά στο 67' με τον Αλεξάντερ Μέιερ έγραψε το 1-1, ενώ την σπουδαία νίκη στους γηπεδούχους έδωσε με το γκολ που πέτυχε στο 73' ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Η Φράιμπουργκ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαριστές καθώς ο Γκουεντέ στο 91' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Γιουνγκ, Ζαμπράνο, Άντερσον, Οτσίπκα, Σβέγκλερ, Ροντέ (89' Λάνιγκ), Άιγκνερ, Μέιερ, Ινούι (85' Σελότσι), Χόφερ (54' Ματμούρ).
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Σοργκ, Γκίντερ, Ντιανέ, Μούτζα, Μακιάντι, Σούστερ (77' Φλουμ), Σμιντ (82' Ντεμπελέ), Καλιγκιούρι, Κρουσέ, Φρέις (73' Γκουεντέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα