Δεν γυρίζει ο Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό

19:57 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφύγει στην FIFA προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του χρωστά η Τζένοα από την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, ωστόσο δεν τίθεται θέμα επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά ως...ανταλλαγή, όπως ξεκαθάρισε στο coppa.gr ο Ντάρβιν Παστόριν.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωνε ότι ο Ολυμπιακός

θα κινηθεί νομικά κατά της Τζένοα προκειμένου να λάβει το ποσό που του οφείλει η ιταλική ομάδα ωστόσο τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν περί επιστροφής του ποδοσφαιριστή λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος, δεν ισχύουν.

Το coppa.gr επικοινώνησε με τον παρουσιαστή του Sky Italia και επί 20 χρόνια αρχισυντάκτη της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», Ντάρβιν Παστόριν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός κάνει αυτή την κίνηση προκειμένου να διασφαλίσει όλο το ποσό από την πώληση του παίκτη.

Μάλιστα παρουσίασε την συγκεκριμένη τακτική της Τζενοα ως...πάγια αφού οι Γενοβέζοι είχαν πράξει το ίδιο και στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθυστερώντας αρκετές δόσεις στην ΑΕΚ.

Η ιταλική ομάδα συνηθίζει να καθυστερεί τις πληρωμές της σύμφωνα με τον έμπειρο Ιταλό αθλητικό συντάκτη, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και φυσικά ρευστότητα στα ταμεία της.

Πηγή: www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα