«Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»

17:40 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για την έως τώρα παρουσία του στον Άρη μίλησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε πως δεν είναι ο Χάρι Πότερ και δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα σε ένα μήνα. Παράλληλα επεσήμανε πως πρέπει η ομάδα να δουλέψει με τους παίκτες που έχει ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Πρόμπιερζ στην NOVA:

«Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δέχεσαι χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Αλλά έτσι είναι. Όταν δουλεύεις στο ποδόσφαιρο,

πρέπει να έχεις και την ανάλογη υπομονή. Αν ήμουνα ο Χάρι Πότερ θα δούλευα κάπου αλλού και όχι εδώ! Για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για τις αλλαγές αι αν είναι απαραίτητες για να αλλάξει η κατάσταση: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τα πρόσωπα, ποιοι θα μπούνε, ποιοι θα βγούνε. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να αλλαχθούν. Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας, διότι μ΄ αυτούς πρέπει να πορευτούμε.».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Εάν δεν πίστευα στην ομάδα και εάν δεν ήμουν αισιόδοξος, δεν θα βρισκόμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Και δεν είμαι τύπος που μόνο μιλάει και παρουσιάζεται στα ΜΜΕ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα και δεν σημαίνει πως πάντα όταν γελάμε έχουμε και την καλή ψυχολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα