«Δεν είχαμε 50.000 για τον Μανωλά»

10:15 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι αποχωρήσεις κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα στο οποίο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνάντηση που είχε με τους καταληψίες στα Σπάτα.
Συγκεκριμένα λοιπόν ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναφορικά με τον Κώστα Μανωλά εξήγησε πως η ΠΑΕ δεν είχε 50.000 ευρώ να του δώσει για να κλείσει το θέμα και έτσι ο παίκτης έφυγε ως ελεύθερος

Σε ερώτηση για τον Τζιμπούρ

και γιατί δεν ανανέωσε φέρεται να τόνισε πως ο Γαλλοαλγερινός ζήτησε από την διοίκηση της ΑΕΚ να πάρει όσα παίρνει ο Πάντελιτς (!) στον Ολυμπιακό. Η Ένωση δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό το αίτημα και έτσι επήλθε ρήξη. Παλιότερα βέβαια αυτό που είχε τονίσει είναι πως είχε ζητήσει όσα και ο Σκόκο.

Τέλος όσον αφορά τον Αργεντίνο ο Αδαμίδης ανέφερε πως ήταν αυτός που επέμενε να μπει ρήτρα 2.5εκατ. ευρώ στο νέο του συμβόλαιο όταν ανανέωσε αλλιώς δεν θα υπέγραφε. Έτσι όταν ήρθε η πρόταση και με δεδομένο ότι οι οφειλές της ΑΕΚ προς τον παίκτη ήταν τεράστιες δεν ήταν δυνατόν να μείνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα