«Δεν έχουμε βάλει στον... πάγο τον Κουαλιαρέλα»

15:18 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα δεν βρίσκεται στην λίστα της Γιουβέντους για το Europa League και σε συνδυασμό με το γεγονός πως τώρα τελευταία προπονείται μόνος του προέκυψαν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στην έξοδο από την ομάδα με τον Τζουζέπε Μαρότα να ξεκαθαρίζει πως ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι στον... πάγο.
Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε: "Αυτά τα ρεπορτάζ δεν είναι αλήθεια, ο Φάμπιο προπονήθηκε μόνος

του, επειδή είχε ίωση και θα επιστρέψει στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον... παγώσουμε, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουμε".
Ο εκπρόσωπος του Κουαλιαρέλα, ο Τζουζέπε Μπόζο, είχε δηλώσει πως η κίνηση της Γιουβέντους να αφήσει εκτός λίστας τον Κουαλιαρέλα αποτελεί ασέβεια προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή με τον Μαρότα να απαντάει λέγοντας το εξής: "Δεν πιστεύω ότι οι μάνατζερ και ο περίγυρος των παικτών έχουν το δικαίωμα να σχολιάζου τεχνικές αποφάσεις, οπότε θεωρώ ότι τα σχόλια του Μπόζο ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο Κουαλιαρέλα είναι παίκτης της ομάδας μας και πάντα τον εκτιμούσαμε για την δουλειά και την συνεισφορά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα