«Δεν έχει πρόβλημα να πάει στην Κίνα, ο Λεονάρντο»

14:27 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας ο Λεονάρντο, ο μάνατζερ του παίκτη. Ο Γιάννης Καινούργιος με δηλώσεις του στο sport24 τόνισε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον κινέζικης ομάδας για τον πελάτη του, υπογράμμισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη ο ίδιος μαζί τους, ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει και να παίξει μπάλα στην Κίνα ο Λεονάρντο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης; Υπάρχει κάτι επίσημο;

"Δεν μας έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μας. Γνωρίζουμε βέβαια για τον ενδιαφέρον από σύλλογο της Κίνας, αλλά μέχρι εκεί".

- Ο Λεονάρντο θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα;

"Εάν η πρόταση είναι καλή, δεν έχουμε πρόβλημα να κάτσουμε να την εξετάσουμε".

- Ο Λεό βρίσκεται στην Βραζιλία, πότε επιστρέφει;

"Ναι ο Λεονάρντο είναι στην Βραζιλία για τις διακοπές του. Ακόμα δεν γνωρίζουμε, όλα θα εξαρτηθούν από την ημερομηνία προετοιμασίας που θα ανακοινώσει η ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να πούμε όμως κάτι άλλο, περιμένουμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα".

Κοντολογίς, όπως σας είχαμε γράψει το θέμα πλέον ανήκει στον Λεονάρντο. Να μιλήσει και ο ίδιος με τους Κινέζους και εφόσον εγκρίνει την οικονομική προσφορά που θα του γίνει να προχωρήσει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει να τον πουλήσει έναντι 800.000 ευρώ περίπου και μετρητά, έχοντας και ποσοστό μεταπώλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα