Δεν χάρηκε κανείς

20:26 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑ)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Εργοτέλης και Παναιτωλικός με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο, και την ομάδα του Αγρινίου να αναζητάει ακόμα τη πρώτη της νίκη.
Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Εργοτέλης απείλησε όταν από φάουλ του Λυκογιάννη, ο Μέγι έπιασε τη κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Ράφαελ. Οι

δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στον άξονα με τους γηπεδούχους να είναι πιο κινητικοί και στο 22' Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης συνεργάστηκαν ωραία αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
Από εκείνο το σημείο, ο έλεγχος του παιχνιδιού πέρασε στον Παναιτωλικό που στο 26' άνοιξε το σκορ όταν ο Μαρτίνες από τα δεξιά πέρασε τον Κοζορώνη, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έδωσε πάσα στον Μορένο που με εξαιρετικό τακουνάκι έκανε το 0-1 εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση της άμυνας του Εργοτέλη.
Στο 28' ο Εργοτέλης επιχείρησε να απαντήσει αλλά το φάουλ του Κοζορώνη πέρασε λίγο άουτ με τον Παναιτωλικό να έχει δυο κλασικές ευκαιρίες για το 0-2. Στο 33' σε βαθιά μπαλιά προς την περιοχή του Εργοτέλη, ο τερματοφύλακας Τσέρνι έκανε άστοχη έξοδο, ο Μορένο πήρε τη μπάλα αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, το λάθος στον άξονα του Εργοτέλη εκμεταλλεύτηκε ο Κάπελ που βγήκε τετ α τετ με τον Τσέρνι αλλά σούταρε πάνω του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και στο 54' ο Χαλκιαδάκης έπαιξε το 1-2 με τον Νόσκοβιτς, βρέθηκε απέναντι από τον Ράφαελ αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ.
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 60'. Αρχικά ο Ράφαελ έδιωξε με δυσκολία σουτ του Τζανακάκη σε κόρνερ, ο Μπογκντάνοφ εκτέλεσε και ο Λυκογιάννης στη πλάτη του Κούσα πήρε ανενόχλητος τη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στη Super League.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά πιο κοντά στο 1-2 βρέθηκε ο Παναιτωλικός με τη χαμένη ευκαιρία του Μορένο στις καθυστερήσεις, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης (82' Κούτρης), Κοζορώνης (67' Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (87' Πίτσος), Γιούσουφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Καπέλ (74' Μύγας), Φωτάκης (90' Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα