«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

17:12 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Από την περασμένη Παρασκευή, ο κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 200 μέτρα επιφάνειας ανδρών, είναι Έλληνας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ουίλλιαμ Μπάλντουιν του συλλόγου ΑΡΓΩ, ο οποίος έσπασε τα χρονόμετρα στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης, που έγινε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για αυτήν την τεράστια επιτυχία του, αναφερόμενος στο ρεκόρ αυτό καθ' αυτό, στα άτομα που τον βοήθησαν να το πραγματοποιήσει, αλλά και τους μελλοντικούς

του στόχους, που πλέον έχουν φτάσει (μετά και την επίτευξη του ρεκόρ) στο... ταβάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κολυμβητής στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

"Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω. Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί. Είναι ευχάριστο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση μετά την σκληρή δουλειά που έχω κάνει. Στο παρελθόν είχα κάποια προβλήματα και δεν μπόρεσα να το καταφέρω", είπε αρχικά για το παγκόσμιο ρεκόρ, και συνέχισε "Ποτέ στο παρελθόν δεν το είχα ονειρευτεί. Αντιθέτως, το είχε κάνει ο προπονητής μου. Πάντα μου έλεγε πως μπορώ να το κάνω, αλλά εγώ τρόμαζα και μόνο στην ιδέα, αν και είχα φτάσει αρκετά κοντά στο να το κάνω. Όμως, δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα τα καταφέρω".

Για τους στόχους του στο μέλλον: "Πλέον θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις και στο αγώνισμά μου, τα 100μ. Επιφανείας. Θα έλεγα πως θα κυνηγούσα και εκεί ένα ανάλογο ρεκόρ. Φυσικά, θέλω αρχικά να τα πάω καλά στο Ευρωπαϊκό".

Όσο για το τέλος άφησε τρία μεγάλα ευχαριστώ: "Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω, εκ βάθους καρδίας, τον προπονητή μου, Γιώργο Μυρίλο, ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια έχει μείνει δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ μαθαίνοντάς μου ακόμη περισσότερα πράγματα, παραμελώντας σε κάποιες των περιπτώσεων τα προσωπικά του ζητήματα. Από την άλλη, θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου, η οποία μέχρι να μάθω να οδηγώ και να βγάλω το δίπλωμά μου, με πήγαινε όπου ήθελα (προπονήσεις, θεραπείες), αλλά και για την σημαντική βοήθεια που μου παρείχε στο σπίτι με φαγητό και άλλες φροντίδες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου μου. Χωρίς τους παραπάνω δεν θα είχα καταφέρει τίποτα σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα