Δεν μπορεί η Ρόμα…

21:03 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 3-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Ισόπαλες 22 αναδείχθηκαν Τορίνο και Παλέρμο

Η Παλέρμο μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 16ο λεπτό ο Ντιμπάλα τροφοδότησε τον Ριγκόνι που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 26ο λεπτό ο Μπελότι έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Κουαλιαρέλα, ενώ στο 35' ο Μαρτίνες έφερε στα ίσα το σκορ για την Τορίνο. Όμως στο 42ο λεπτό, ο Ντιμπάλα έφερε

μπροστά την μπάλα με καταπληκτικό τακουνάκι και από κοντά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη η Παλέρμο έμεινε πίσω και το πλήρωσε στο 63ο λεπτό με τον Γκλικ να κάνει το 2-2.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Πέρες (75' Μολινάρο), Βίβες, Φάρνερουντ (61' Πέρες), Νταρμιάν, Ελ Καντουρί, Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (78' Αμάουρι)

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιός, Γκονζάλες, Αντζέλκοβιτς, Μοργκανέλα, Ριγκόνι, Μαρέσκα (88' Mπολτζόνι), Τσότσεφ, Νταπρέλα (15' Λαζάαρ, 51' Έμερσον), Μπελότι, Ντιμπάλα

ΡΟΜΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Και πώς να διεκδικήσει έτσι τον τίτλο; Η Ρόμα είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο τη Γιουβέντους κι όμως κατάφερε να μείνει στο 2-2 με τη Σασουόλο.

Η Ρόμα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά αλλά στο 16' ένα τραγικό λάθος του Ντε Σάνκτις της κόστισε. Ο έμπειρος πορτιέρο προσπάθησε να διώξει, δεν είδε τον Ζάζα που έκανε το τάκλιν κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ρόμα, δέχτηκε και το 2-0 στο 18'. Μετά από κάθετη μπαλιά, ο Ζάζα έμεινε μόνος με τον Ντε Σάνκτις και με δυνατό σουτ τον εκτέλεσε. Στο 341ο λεπτό μάλιστα, η Σασουόλο θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ, αλλά ο Χολέμπας έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπεράρντι.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο με την έναρξη της επανάληψης για τη Ρόμα, καθώς στο 50ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενώ στο 78' οι Ρωμαίοι μείωσαν με το πέναλτι του Λιάγιτς. Τη λύτρωση για τη Ρόμα έδωσε στο 90+3' ο Λιάγιτς και πάλι κι ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Βρσάλικο.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέντζι, Μανωλάς, Γιανγκά Μπιβά, Χολέμπας, Πιάνιτς (72' Κεϊτά), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν (54' Ναϊνγκολάν), Ιτούρμπε (55' Ζερβίνιο), Ντέστρο, Λιάγιτς

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Καναβάρο, Βρσάλικο, Ατσέρμπι, Μπρίγκι (81' Μπιοντίνι), Πελούζο, Μισιρόλι, Ταϊντέρ, Μπεράρντι (81' Φλόρες), Σανσόνε, Ζάζα (85' Φλοκάρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα