«Δεν αγχώνομαι»

18:20 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο νέος μάνατζερ της AEK, Πέτρος Μπιτζής, που θα καθίσει στον πάγκο το ερχόμενο Σάββατο στον «Τελικό» με Πέραμα, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ».

Για την ηλικία του (σ.σ. είναι 22 ετών): «Καταρχάς να πω, ότι δεν αγχώνομαι για την ηλικία μου. Θέλω να πιστεύω, ότι το ίδιο θα συμβεί και με όσους συνεργάζονται μαζί μου. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα πάνε καλά. Με τους παίκτες ήδη συνεργαζόμαστε άψογα. Αρκετοί είναι αρκετά μεγαλύτεροι μου, το ξέρω. Αλλά ζητούμενο δεν είναι αυτό. Ζητούμενο είναι ο καθένας να κάνει τη δουλειά

του σωστά από το πόστο του. Από την άλλη, επειδή ακριβώς δεν είναι καιρός, που υπήρξα αθλητής, τους καταλαβαίνω. Στόχος μου ήταν άλλωστε να παραμείνω στο μπάσκετ, όταν αποφάσισα πρόωρα να σταματήσω ως αθλητής λόγω ενός τραυματισμού μου. Μου αρέσει το μπάσκετ. Και νιώθω πραγματικά χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ με το μπάσκετ στην ΑΕΚ, που είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην Ελλάδα».

Για την ΑΕΚ: «Στόχος ήταν και παραμένει η άνοδος. Η ΑΕΚ έκανε γκέλα με τον Πανελευσινιακό, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Να είστε σίγουροι ότι και οι ομάδες που τώρα δεν έχουν ήττα, θα κάνουν γκέλες. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία της αναμέτρησης με το Πέραμα, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Η ΑΕΚ έχει και την ποιότητα παικτών και τη δυναμική λόγω του κόσμου της να επιστρέψει άμεσα στην Α1».

Για τον Νίκο Γριμάνη: «Δεν χωρά αμφιβολία, ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να έλθω στην ΑΕΚ. Τον είχα πρόεδρο στην ΑΕΚ Άργους. Είναι γεγονός ότι είναι αυστηρός, αλλά είχε θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Είναι ευχάριστο που έχει ρόλο πλέον στην μητρική ΑΕΚ».

Για τον Δημήτρη Λιόγα: «Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά λίγο πριν να έλθω στην ΑΕΚ. Είναι ευτυχής συγκυρία που συναντιόμαστε στην ΑΕΚ. Και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για τον κοινό στόχο».

Για τη θέση του μάνατζερ: «Είναι γεγονός ότι θα αισθάνομαι περίεργα το Σάββατο. Η μετάβαση από αθλητής σε μάνατζερ θέλει τον χρόνο της. Ίσως στην αρχή, λοιπόν, να ήθελα να είμαι στη θέση των παικτών. Τέλος πάντων έχω πλήρη επίγνωση της θέσης μου. Θέλω πραγματικά να νιώσω τη στιγμή, που ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα