Δέλλας στους παίκτες: Αυτό θέλω, να είστε όλοι πανέτοιμοι

14:59 29/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μία ανύποπτη στιγμή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Τραϊανός Δέλλας είχε τονίσει στους παίκτες του πως δεν υπάρχουν «βασικοί και αναπληρωματικοί στην ομάδα». Χθες και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του, με την εικόνα τους στο γήπεδο και παρά τις πέντε αλλαγές στη βασική 11άδα, τον δικαίωσαν, με τον προπονητή να το επαναλαμβάνει στη σημερινή του ομιλία.

Ο Δέλλας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους χθες, για το κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και τη νίκη: «Στο γήπεδο κάναμε ό,τι λέγαμε τις προηγούμενες ημέρες και

γι' αυτό σας δίνω συγχαρητήρια. Χθες έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν πάρει ως τώρα φανέλα βασικού και έδειξαν πανέτοιμα. Αυτό που θέλω να γίνεται δηλαδή και σας έχω ζητήσει πολλές φορές. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί στην ομάδα. Υπάρχει η ομάδα! Όλοι για μένα είστε το ίδιο και σε κάθε ματς θα παίζουν οι πιο έτοιμοι», είπε ο Δέλλας ενώ υπογράμμισε σχετικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Ήταν θετικό όταν βάλαμε τρία γκολ χθες, ότι κάναμε ευκαιρίες. Το σκορ όμως θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα