Δεύτερο πιάτο με δοκιμασίες

11:42 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15, NovaSports 4)

Το εμπόδιο της Κέρκυρας θα κληθούν να ξεπεράσουν οι παίκτες του Ατρομήτου (19:15, Novasports4) πριν τη ρεβάνς με την Νιούκαστλ. Μέσα στην έδρα της με τον Ατρόμητο έχει θετική παράδοση και ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.
Ο Ατρόμητος από την άλλη καλείται εκτός από την παράδοση να ξεπεράσει και την κούραση από το ματς της Πέμπτης με τη Νιούκαστλ και

το ταξίδι στην Κέρκυρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραμείνει στο 4-3-3 με την ενδεκάδα του να έχει δύο αλλαγές σε σχέση με τη Νιούκαστλ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας, Έντερ Μοντέιρο, Βενέτης, Πετρούσης, Χαμπλ, Λεόν, Καραπέτσας, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν, Καλλέργης.


ΠΑΟΚ - Πανθρακικός (19:15, Novasports 1)

Να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο Πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό εντός έδρας. Στόχος των παικτών του Γιώργου Δώνη είναι η εξαφάλιση της νίκης όσο γίνεται γρηγορότερα αφού ακολουθεί και η ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία για το Γιουρόπα Λιγκ.
Από την άλλη ο Πανθρακικός στοχεύει σε μια αξιοπρεπής εμφάνιση και αν βεβαίως μπορεί να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη καλύτερα. Αυτή η προσπάθεια πάντως θα γίνει χωρίς τους Μελίσση και Χρήστου, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.


Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Βιγιαρέχο, Γωνιάδης, Καθάριος, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μιχαλόπουλος, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης.


ΟΦΗ -ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ


Τα περισσότερα προβλήματα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και ως μοναδικό γιατρικό τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή φαντάζουν τα θετικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.
Από την άλλη η Ξάνθη να συνδυάσει για την ομάδα του τις καλές εμφανίσεις με την αποτελεσματικότητα. Το κίνητρο για νίκη στο σημερινό, πρώτο ματς της σεζόν είναι διπλό, καθώς η Ξάνθη είχε πραγματοποιήσει κακή εμφάνιση στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύκταρης, Κουτσιανικούλης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ροβίθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

ΣΚΟΝΤΑ: Βιβ

Keywords
Τυχαία Θέματα