Δε χάνει η Λυών, τρίποντο για Τβέντε

13:36 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

Στη Serie A, στη Superleague και την Primera Division επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον μας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στην Ελλάδα ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί στα Χανιά

κόντρα στον Πλατανιά, στην Ιταλία η Μίλανφιλοξενείται από τη Σαμπντόρια, ενώ Γιουβέντους και Τορίνο αναμετρώνται στο ντέρμπι μίσους της πόλης. Για την Ισπανία, όπου χθες η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-σοκ από τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας με 3-1, η Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται κόντρα στην Οσασούνα.

«Τρίποντο» για Τβέντε

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Ολλανδία και τον «Άσσο» της Τβέντε με αντίπαλο τη Φέγενορντ σε απόδοση 2.00.Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές για την Τβέντε, που επικράτησε με καλή εμφάνιση της Φίτεσε και με καθαρό σκορ. «Παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε απέναντι μας μία από τις καλύτερες ομάδες στην κυκλοφορία της μπάλας και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να τη σταματήσουμε. Νομίζω τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου», σχολίασε μετά το ματς ο Άντον Γιάνσεν. Το θετικό για την Τβέντε είναι ότι παραμένει ακόμα στο κόλπο του τίτλου, με τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ να είναι στους τέσσερις βαθμούς. Από εδώ και πέρα ακολουθεί βέβαια δύσκολο πρόγραμμα και η αρχή γίνεται σήμερα με το ντέρμπι με τη Φέγενορντ, την ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω της και στους τρεις βαθμούς. Η Τβέντε θέλει μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου γύρου, όταν και είχε περάσει με το εντυπωσιακό 4-1 από το Ρότερνταμ. Επιστρέφουν ο στόπερ Μπένγκστον (ΑΜ 22/4) και ο χαφ Κορόνα (ΜΕ 8/1).

Δε χάνει η Λυών κόντρα στη Λιλ

Το δεύτερο δυνατό μας σημείο για σήμερα είναι το Χ2 της Λυών με αντίπαλο τη Λιλ σε απόδοση 1.80. Η Λιλ δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που άφησε... άφωνη τη Γαλλία στο πρώτο μισό της σεζόν. Για κάποιους μήνες έδειχνε ικανή να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο, αλλά στη συνέχεια «ξεφούσκωσε» και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μία ακόμη «γκέλα» και έμεινε στο 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Εβιάν, ενώ με βάση την εξέλιξη του αγώνα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που πήρε έστω το βαθμό. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε λίγες ημέρες μετά από το ματς με την Καέν την οποία είδε κι έπαθε για να την αποκλείσει στα πέναλτι για το Κύπελλο. Παράλληλα, στα επτά τελευταία παιχνίδια της για το Πρωτάθλημα έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Σοσό, 2-0 εντός έδρας, και στα έξι υπόλοιπα έχει τρεις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η Λυών ταξίδεψε στην Ουκρανία την Πέμπτη για να αντιμετωπίσει την Τσερνομόρετς στο πλαίσιο της φάσης των «32»του Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίστηκε με τα... δεύτερα, έμεινε στο 0-0 και όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδό της την ερχόμενη εβδομάδα. Στο Πρωτάθλημα, τώρα, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 3-1 επί της Αζαξιό και στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Ligue 1 έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεν, 2-0 εκτός έδρας, μετρώντας στα εννέα υπόλοιπα έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με νίκη σήμερα θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς από την 3η θέση και θα μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλές επιστροφές σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι τους έχουν οι Λυωναί, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία, αλλά βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του Ρεμί Γκαρντ οι Άντονι Λόπες (19/0), Ουμιτί (ΑΜ 18/0), Μπεντιμό (ΑΜ 24/0), Μιγκέλ Λόπες (ΑΜ 14/0), Φοφανά (ΜΕ 23/2), Γκρενιέ (ΜΕ 23/4), Γκοναλόν (ΜΕ 23/0), Γκομίς (ΕΠ 20/10) και Λακαζέτ (ΕΠ 23/13).

Νικάει η Σαραγόσα κόντρα στη Ρεάλ Μ. Β'

Από την Β' Ισπανίας στην οποία «τρέχει» ένα απίστευτο σερί, κρατάμε τον Άσσο της Σαραγόσα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης Β' σε απόδοση 2.10. Μόνο νίκη... είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Σαραγόσα, ενόψει της σημερινής εντός έδρας κόντρα με την ουραγό της βαθμολογίας. Η ομάδα της Αραγονίας έχει συλλέξει μόλις 1 βαθμό στις τελευταίες 3 αγωνιστικές, καθώς οι ήττες από Μπαρτσελόνα Β (εντός) και Λούγκο (εκτός) έδωσαν τη σκυτάλη στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Τενερίφη. Περιθώρια για περαιτέρω γκέλες δεν υπάρχουν, αν η Σαραγόσα θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι 37 βαθμοί τη φέρνουν ισόβαθμη με μειονέκτημα με την 6η Νουμάνθια (και με πλεονέκτημα με την 8η Λούγκο), ενώ με σημερινό τρίποντο ξεπερνά σίγουρα τη Λας Πάλμας (αγωνίστηκε χθες) και ξαναμπαίνει στην εξάδα. Εντός αποστολής, αλλά με διάθεση να «προστατευθούν», οι βασικοί μέσοι Ασεβέδο και Μπαρκέρο, που προέρχονται από τραυματισμό.

Για την έκπληξη η Νόριτς

Περνάμε στην Aγγλία και συγκεκριμένα στην Premier League κρατάμε το 1Χ της Νόριτς με αντίπαλο την Τότεναμ σε απόδοση 1.80.Εξαιρετικά δύσκολη η σημερινή αποστολή της Νόριτς, η οποία καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Τα «καναρίνια» απέχουν από τις νίκες στις τελευταίες 4 αγωνιστικές (0-2-2), με τους 25 βαθμούς να τα φέρνουν μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι διοικούντες την ομάδα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν σύντομα ένα «ηλεκτροσόκ», αντικαθιστώντας τον Κρις Χιούτον στην τεχνική ηγεσία. Η Νόριτς μετρά μόνο 1 νίκη στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-2-2), ενώ ταυτόχρονα έχει μείνει «άσφαιρη» στα 3/4 τελευταία «εντός». Από την άλλη πλευρά η ήττα της Τότεναμ στην Ουκρανία για το Γιουρόπα Λιγκ αποτέλεσε ένα μικρό «σοκ» για τα «σπιρούνια», τα οποία φέρονται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Κρατάει στο Περιστέρι η Ξάνθη

Από τη Σούπερλιγκ επιλέγουμε να πάμε με την έκπληξη στον αγώνα Ατρόμητος - Σκόντα Ξάνθη και το Χ2 των Ακριτών σε απόδοση 3.25.Σοκαρισμένη η οικογένεια του Ατρομήτου, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω απ' την υπόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης με την κατηγορία της συμμετοχής σε κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων και χθες το βράδυ κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη! Όπως είναι λογικό, η παρουσία του Σπανού στη φυλακή, δημιουργεί ερωτηματικά και αινίγματα για το πώς θα παρουσιαστεί σήμερα η ομάδα, η οποία προφανώς θα έχει τις επιπτώσεις της. Αν όχι σύντομα, σίγουρα μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ήδη ακούγεται ότι οι Ιγκλέσιας και Ουμπίδες είναι «φευγάτοι», με τον πρώτο μάλιστα να έχει εξαφανιστεί στα τρία τελευταία ματς. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Ατρόμητος για το σημερινό ματς, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο Αργεντινός θα συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν καθώς προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες. Σταμάτησε στα οκτώ ματς το αρνητικό σερί της Ξάνθης, που την περασμένη εβδομάδα πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Καλλονή. Έστω και στο 89', οι Ακρίτες επικράτησαν και πήραν «οξυγόνο», καθώς έφτασαν τους 29 πόντους και απομακρύνθηκαν απ' την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Δεν αξίζουν να συμπεριληφθούν σε συζητήσεις περί υποβιβασμού, καθώς διαθέτουν μια σχετικά ποιοτική ομάδα, εντούτοις οι αμυντικές αδυναμίες τους είναι «τρανταχτές». Δεν έκανε κανένα φοβερό ματς κόντρα στην Καλλονή, καθώς είχε κυριευτεί απ' το άγχος, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. «Το τελευταίο παιχνίδι μας έδωσε μια ψυχολογική τόνωση. Δεν έχουμε περιθώρια και κυνηγάμε βαθμούς και εκτός έδρας και είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει δείξει μια πολύ μεγάλη δυναμική και ειδικά μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Έχει έμπειρους παίκτες και τεχνίτες», εξήγησε ο κόουτς της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς. Ανύπαρκτη η εκτός έδρας παρουσία της θρακικής ομάδας, φέτος έχει κερδίσει μόλις μια φορά, ενώ δέχτηκε γκολ στα 12/13 παιχνίδια της. Επιστρέφουν οι Παΐτο (ΑΜ 18/0) και Φλίσκας (ΜΕ 19/0), σημαντική η απουσία του βασικού γκολκίπερ Τσέμα, τη θέση του λογικά θα πάρει ο Κυριακίδης.

Κλασσικό Over το ΟΣΦΠ-ΑΓΟΡ, μπορεί τη νίκη η Σαραγόσα με Βαλένθια

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και αρχίζουμε από την Ελλάδα όπου κρατάμε το Over 153.5 στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ. Στον πρώτο γύρο, στον αγώνα του Ρεθύμνου, ο Ολυμπιακός είχε κάνει πλάκα νικώντας 103-79. Και σήμερα αν θέλει μπορεί να καταφέρει ανάλογη νίκη αφού ο ΑΓΟΡ δεν παίζει γενικά άμυνα και με τις επιθέσεις του να τελειώνουν στα 5-10 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός πιθανώς θα μπορέσει να βγάλει πολλούς από τους αγαπημένους του αιφνιδιασμούς. Επιπλέον για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός έχει πολύ κρίσιμο ματς στην Κωνσταντινούπολη με την Ούλκερ και δεν πρόκειται απόψε να τα δώσουν όλα ιδιαίτερα σε άμυνα. Ο ΑΓΟΡ θα κάνει το παιχνίδι του και θα χαρεί το ταξίδι στον Πειραιά. Η επιλογή μας είναι Over 153.5. Από την Ιταλία επιλέγουμε την αναμέτρηση Ρόμα - Καζέρτα και συγκεκριμένα το στοίχημα στο σύνολο πόντων της Ρόμα (Under 76.5 σε απόδοση 1.95). Πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται στη Ρώμη ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν οπωσδήποτε τα πλέι-οφ. Η Ρόμα είναι πιο άνετη αλλά δεν παίζει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και απέτυχε στο κύπελλο Ιταλίας αφού αποκλείστηκε από τη Σιένα στον προημιτελικό. Η Καζέρτα τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει εναλλάξ νίκες-ήττες. Δύσκολο το χάντικαπ προς πρόβλεψη. Ενδιαφέρον έχει το Under 76.5 της Ρόμα. Η Ρόμα ρίχνει πάρα πολύ το ρυθμό εντός έδρας και η ίδια σκοράρει εντός 75 ενώ εκτός σκοράρει 77. Η Καζέρτα από την πλευρά της είναι η τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 73 πόντους παθητικό. Αξιοπρόσεκτο στατιστικό για την Καζέρτα είναι ότι εντός και εκτός δέχεται ακριβώς τους ίδιους πόντους, 73 ανά παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι εκτός έχει αρνητικό ρεκόρ 3-6. Όλα αυτά συνηγορούν στο Under 76.5 πόντοι της Ρόμα αφού η Καζέρτα ξέρει πολύ καλά να καταστρέφει το παιχνίδι των γηπεδούχων. Οπότε Under 76.5 Ρόμα. Τέλος για την Τουρκία κρατάμε το σύνολο πόντων της Ούλκερ (Over 90.5) με αντίπαλο την Αλιάγκα Πετκίμ σε απόδοση 1.84.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςκαι δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
τβέντε, τβέντε, λυων, serie a, primera division, ligue 1, premier league, formula 1, superleague, ελλαδα, αρης, χανια, εμφάνιση, χαφ, λιλ, γαλλια, λας, league, σοκ, περιστερι, ξανθη, συλληψεις, συγκεκριμένο, γκολ, ολυμπιακος, πειραιας, betarades, tennis, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, καθαρα δευτερα, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, τελη κυκλοφοριας 2016, betarades, αποτελεσματα, κουπονι, δυνατα, το στοιχημα, αινιγματα, εδρα, ηγεσια, ηττα, ισπανια, ιταλια, κοντρα, κωνσταντινουπολη, μπαρτσελονα, μπασκετ, ολλανδια, οσφπ, ουκρανια, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, ρεαλ, ρωμη, σημερινη, formula 1, superleague, αγχος, αμυνα, απιστευτο, ατρομητος, εβδομαδες, βραδυ, βρισκεται, γκολ, γεγονος, γινεται, γηπεδο, δευτερο, δευτερα, διαστημα, δειτε, εβιαν, εβδομαδα, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, επρεπε, επτα, ζωνη, ιδια, υποθεση, θετικο, θυμιζει, ιγκλεσιας, κεχαγιας, κυπελλο, λας, λας παλμας, λιλ, μηνες, μικρο, νικη, ομαδα, οικογενεια, οκτω, οπωσδηποτε, παμε, ποδοσφαιρο, πεμπτη, πλακα, πρωι, ρεαλ μαδριτης, ρεκορ, ρομα, ροτερνταμ, σεζον, σερι, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, συγχαρητηρια, σιενα, σοκ, τενεριφη, τουρκια, τορινο, τοτεναμ, τρια, τριτη, φυλακη, ισχυρος, φοβερο, φορα, χαφ, εννεα, ιδιαιτερα, league, ligue 1, μεινει, μια φορα, ομαδες, παιχνιδι, premier league, primera division, serie a, ταξιδι, tennis
Τυχαία Θέματα