«Χτυπάει» στην κόντρα

19:55 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ ξεκίνησε, ωστόσο ούτε σήμερα έγινε, από πλευράς Κωστένογλου, κάποια ιδιαίτερη ανάλυση στον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ. Ο 41χρονος τεχνικός έχει ήδη «διαβάσει» τους Ρώσους, προετοιμάζει τα πλάνα του και θα τα... παρουσιάσει στους παίκτες του, αύριο και μεθαύριο, όταν η ομάδα θα είναι στη Μόσχα. Σύμφωνα με τα όσα έχει δει από την Λοκομοτίβ, πρόκειται για μία γρήγορη ομάδα, με καλή κυκλοφορία, που όμως χρειάζεται χώρους για να κάνει το παιχνίδι της. Αυτό θα προσπαθήσει να περιορίσει ο Κωστένογλου,

δημιουργώντας ένα συμπαγές σύνολο, που θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά θα μπορεί παράλληλα να «χτυπήσει» το ματς στην κόντρα.

Για να το καταφέρει αυτό, χρειάζονται γρήγοροι επιθετικοί και παίκτες που μπορούν να μεταφέρουν σωστά τη μπάλα σε αυτούς. Για αυτό και η σημερινή δοκιμή, που όμως είχε πολλές αλλαγές, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δείχνει και ενδεκάδα. Ο Κωστένογλου μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα πάρουν φανέλα βασικού αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως ο προπονητής της ΑΕΚ ψάχνει να βρει τους παίκτες-κλειδιά για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Οι Γκερέιρο και Καφές μπορεί να είναι οι δύο από αυτούς και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι δύο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, που μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου θα συμπληρώνουν τους τρεις αμυντικούς χαφ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να μεταφέρουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει και τη μεγάλη μπαλιά για μία κόντρα επίθεση. Αυτό δηλαδή που αναζητάει η ΑΕΚ. Όσο για την γραμμή «κρούσης», Μπερνς, Σιαλμάς, Κάρλος και Μπέλεκ, δείχνουν οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα