Χτυπά Πιάνιτς η Παρί

19:31 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον 23χρονο κεντρικό χαφ, αγοράζοντάς τον από τώρα. Αυτό φάνηκε και στα λόγια του προπονητή της γαλλικής ομάδας, Λοράν Μπλαν.
«Χρειαζόμαστε έναν δυνατό και ταλαντούχο παίκτη, με οργανωτικές ικανότητες για τη μεσαία μας γραμμή». Άλλωστε, οι πρωταθλητές Γαλλίας μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του νεαρού μέσου Αντριάν Ραμπιό, θα χρειαστούν ποδοσφαιριστή στον άξονα και ο Βόσνιος αποτελεί μια

πολύ καλή επιλογή.
Μάλιστα, εκτός από τα χρήματα(5 εκατ. ευρώ) βάζουν στο παιχνίδι και τον Χαβιέ Παστόρε ως αντάλλαγμα για την επίτευξη της μεταγραφής. Ο 25χρονος Αργεντινός βρίσκεται στην ομάδα του Παρισιού από το 2011, αλλά τον τελευταίο χρόνο μετρά ελάχιστες συμμετοχές και ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ιταλία, όπου εντυπωσίασε με τη φανέλα της Παλέρμο, ίσως αποδειχθεί ευεργετική για την καριέρα του.
Εξάλλου, οι διαπραγματεύσεις του Πιάνιτς με τους «τζιαλορόσι» για την ανανέωση της συνεργασίας τους φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο με την οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να κυμαίνεται περίπου στο μισό εκατ. ευρώ. Η Ρόμα, πάντως, στηρίζεται στον 23χρονο και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πετύχει την παραμονή του στην «αιώνια πόλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα