Χριστουγεννιάτικο πάρτι για Γιουνάιτεντ

19:05 26/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 19η αγωνιστική

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο του Φωτός

Μαύρες γιορτές για τη Σίτι, που έχασε με 1-0 από τη Σάντερλαντ κι έκλεισε το 2012 με τον χειρότερο τρόπο. 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή οι «πολίτες» μετά από τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ.

ΜΝόλις στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Κομπανί τράνταξε το δοκάρι του Μινιολέ ενώ στο 23' ο γκολκίπερ της Σαντερλαντ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σίλβα, όπως έκανε και δύο λεπτά μετά ο Χαρτ

σε προσπάθεια του Σεσενιό.

Η Σάντερλαντ αιφνιδίασε τη Σίτι στην επανάληψη και στο 52' ο Τζόνσον με μακρινό σουτ άνοιξε τα σκορ, ενώ στο 55' το πλασέ του Σεσενιό έφυγε μόλις άουτ. Στο 66' ο Κουεγιάρ σταμάτησε το σουτ του Αγκουέρο, ενώ στο 80' ο Χαρτ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Σεσενιό.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Γκάρντνερ, Ρόους (89' Μπάρντσλεϊ), Κίλγκαλον, Κουεγιάρ, Λάρσον (79' Κάμπε), Κόλμπακ, Τζόνσον, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Φλέτσερ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κ. Τουρέ (87'Μπάρι), Νάστασιτς, Γ. Τουρέ, Γκαρσία (90' Σινκλέρ), Σίλβα, Μίλνερ, Αγουέρο, Τέβεζ (73' Ντζέκο)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Γκούντισον Παρκ

Εύκολη νίκη με 2-1 πέτυχε η Έβερτον επί της Γουίγκαν και παραμένει στην τετράδα.

Στο 24ο λεπτό ο Χάουαρντ απομάκρυνε το απ' ευθείας φάουλ του Μαλόνεϊ, ενώ στο 40' ο Ανικέμπε αστόχησε από καλή θέση κι ένα λεπτό μετά ο Αλ Χαμπσί σταμάτησε τον Όσμαν, σε φάση που ίσως να υπήρξε και χέρι του Μαλόνεί μέσα στην περιοχή.

Η Έβερτον μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στ 52' ο Όσμαν από κοντά έκανε το 1-0 μετά από κόρνερ. Στο 67' ο Νέβιλ έκοψε σωτήρα το σουτ του Κονέ, ενώ στο 79' ο Γιαγκέλκα με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νέβιλ, έγραψε το 2-0. Η Γουίγκαν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82ο λεπτό με τον Κονέ.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Νέβιλ, Γκίμπσον (46' Νέισμιθ), Χιτσλσμπέργκερ (71' Χάιτινχα), Όσμαν, Πίεναρ, Γέλαβιτς, Ανικέμπε (71' Οβιέδο)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χαμπσί, Μπόις, Κάλντουελ, Φιγκερόα, Σταμ (80' Γκόμες), ΜακΚάρθι, Τζόουνς (73' Ντι Σαντό), ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ, Μαλόνεϊ, Κονέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 4-3
ΓΗΠΕΔΟ: Ολντ Τράφορντ

Απίστευτα πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Γιουνάιτεντ να νικά σε ένα εκπληκτικό ματς τη Νιούκαστλ με 4-3 και να παίρνει αέρα τίτλου 7 βαθμών από τη Σίτι.

μόλις στο 4ο λεπτό η Νιούκαστλ πάγωσε το «Ολντ Τράφορντ», καθώς ο Ντε Χέα απομάκρυνε ασταθώς ένα σουτ του Μπα και ο Περτς στην επαναφορά έκανε το 1-0 από πολύ κοντά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν στροφές και στο 25' ο Έβανς από κοντά μετά από φάουλ του Φαν Πέρσι, έφερε στα ίσα το ματς, ενώ στο 28' σε μια πολύ περίεργη φάση, ο Έβανς πέτυχε αυτογκόλ, που στην αρχή ακυρώθηκε για οφσάιντ πάνω στον Σισέ, αλλά στη συνέχεια μέτρησε κανονικά.

Η Γιουνάιτεντ πίεσε από την αρχή στο 2ο μέρος και έφερε στα ίσα το ματς στο 58'. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κρουλ, ο Εβρά έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έκανε το 2-2. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 68' με τον Σισέ να κάνει το 3- με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Ομπερτάν, αλλά στο 71' ο Φαν Πέρσι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κρουλ κι έγραψε το 3-3. στο 73' ο Τσικαρίτο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 85' ο Αμεόμπι σημάδεψε το δοκάρι της Γιουνάιτεντ. Από εκεί και περά οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πίεσαν ασφυκτικά και το γκολ ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τσικαρίτο βρέθηκε στην περιοχή και από κοντά νίκησε τον Κρουλ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς (70' Κλέβερλι), Γκιγκς, Φαν Πέρσι, Ερνάντες (90' Φλέτσερ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Ανίτα, Πιρτς, Μπιγκιριμανά (65' Ομπερτάν), Σισέ (80' Σα.Αμεόμπι), Μπα (72' Αμεόμπι), Μαρβό

ΝΟΡΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Κάροου Ρόουντ

Τα πάνω της έχε πάρει η Τσέλσι που κέρδισε και μέσα στην έδρα της Νόριτς με 1-0 και πλέον απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή.

η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ένα πολύ καλό σουτ του Μίκελ στο 33' ε την μπάλα να περνά μόλις άουτ, αλλά στο 38' ο Μάτα με όμορφο σουτ έξω από τν περιοχή έκανε το 1-0 για τους «μπλε».

Στο 49ο λεπτό το σουτ του Όσκαρ πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Χολτ, 5 λεπτά μετά, ενώ στο 69' το πλασέ του Μόουσες έφυγε μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα η άμυνα της Τσέλσι έδιωξε δύσκολα μετά από κόρνερ του Σνόντκγρας, ενώ στο 88ο λεπτό ο Μπαν πρόλαβε τον Αζάρ. Στις καθυστερήσεις η Νόριτς άγγιξε την ισοφάριση, με την κεφαλιά του Μπασόνγκ να περνά ελάχιστα άουτ.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Ρ. Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Γκαρίδο, Σνόντγκρας, Χούλαχαν (89' Μπένετ), Τετέι, Τζόνσον (82' Χόουσον), Πίλκινγκτον (78' Μόρισον), Χολτ

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μίκελ (73' Λάμπαρντ), Νταβίντ Λουίζ, Μόουζες (79' Αζάρ), Όσκαρ, Μάτα (90+2' Άκε), Τόρες

ΦΟΥΛΑΜ-ΣΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Κρέιβεν Κότατζ

Χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς έμεινε η Φούλαμ που κόλλησε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον.

Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ντεγιάγκα έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπερμπάτοφ από κοντά νίκησε τον Ντέιβις κι έκανε το 1-0. η Σαουθάμπτον είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ραμίρες έξυσε το δοκάρι του Σβάρτσερ.

Στο 58ο λεπτό ο Μπερντ έκοψε τον Ντέιβις την τελευταία στιγμή, ενώ στο 84' η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπερντ και ο Λάμπερτ από τα 1 μέτρα έκανε το 1-1. Στο 87' ο Μπερμπάτοφ αστόχησε από κοντά, όπως και ο Σίντγουελ στο 90+1'.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Ρίισε, Ντεγιάγκα (68' Φράι), Σίντουελ, Μπερντ, Κατσάνικλιτς (46' Ρουίς), Μπεμπάτοφ, Ρονταγέγκα (78' Καραγκούνης)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Κ.Ντέιβις, Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Σο, Σνάιντερλιν, Κορκ, Σ. Ντέιβις (78' Ροντρίγκες), Πάντσεον, Ραμίρες (90+3' Ντο Πράδο), Λάμπερτ

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Μαντέσκι

Στο 0-0 κόλλησε η Σουόνσι μέσα στην έδρα της αδύναμης Ρέντινγκ.

Στο 12ο λεπτό τα σουτ του Μίτσου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 25' ο Βορμ απομάκρυνε δύσκολα την κεφαλιά του Χαρτ. Στο 45ο λεπτό η Ρέντινγκ είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία, με τον Πογκρέμπνιακ να σουτάρει και την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 54' το σουτ του Πογκρέμπινακ δεν δυσκόλεψε τον Βορμ, ενώ στο 65' ο Φεντερίτσι είπε όχι στην κεφαλιά του Ντάιερ. Στο 71' το φάουλ του Κι πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Λε Φοντρ δύο λεπτά μετά.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντέριτσι, Γκάντερ, Χαρτ, Μαριάπα, Πιρς, Κάρακαν, Λέιερτγουντ, Κέμπε, ΜακΆναφ (61' Ρόμπσον Κανού), Γκάθρι, Πογκρέμπνιακ (62' Λε Φοντρ)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Ντέιβις, Φλόρες, Γουίλιαμς, Μπρίτον (68' Ντε Γκουζμάν), Κι, Μίτσου (81' Σέχτερ), Ντάιερ, Ράουτλετζ, Μουρ (68'΄Αγουστιέν)

ΚΠΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Λόφτους Ρόουντ

Σε τροχιά τετράδας έμεινε η Γουέστ Μπρομ που κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ, η οποία θα χρειαστεί ένα θαύμα το 2013 για να μείνει στην κατηγορία.

Το ματς δεν ήταν καλό στο πρώτο μέρος, αλλά στο 28ο λεπτό η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπραντ από πολύ μακριά.

Στο 50' ο Φορτουνέ έκανε τη σέντρα και ο Γκριν κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0

στο 67' η ΚΠΡ μείωσε με κοντινό πλασέ του Σισέ, που πέρασε και τον Φόστερ, ενώ στο 8 ο Φόστερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Χιλ από πολύ κοντά.

ΚΠΡ: Γκριν, Τραορέ, Φέρντιναντ, Χιλ, Φάμπιο (63' Χόιλετ), Φαουρλίν (64' Ντιακιτέ), Εμπιά, Ράιτ - Φίλιπς, Τααράμπτ, Μακί, Σισέ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ (35' Ρίτζγουελ), Μουλούμπου, Μόρισον (85' Ταμάς), Φορτουνέ, Γκέρα, Μπραντ, Λουκάκου (76' Λονγκ)

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-4
ΓΗΠΕΔΟ: Βίλα Παρκ

Καταιγιστική ήταν η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 4-0 της Άστον Βίλα.

Στο 11ο λεπτό ο Γκουζάν είπε όχι σε όμορφο σουτ του Μπέιλ, όπως έκανε και με το σουτ του Ντεφό στο 23'. Στο 34ο λεπτό ο Μπέικερ έκοψε σωτήρια τον Αντεμπαγιόρ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χόλμαν αστόχησε από καλή θέση. Στο 40' ο Γκουζάν είπε ξανά όχι σε σουτ του Ντεφό, ενώ στο 55' ο Γιορις έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Μπεντεκέ.

Τελικά στο 58ο λεπτό η Τότεναμ έφτασε στο γκολ με σκόρερ τον Ντεφό. Ο Ντεμπελέ έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Άγγλο φορ, κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Γκουζάν. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Βίλα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 61'. Μετά από λάθος του Μπεντεκέ, ο Μπέιλ έφυγε στην κόντρα και νίκησε εύκολα τον Γκουζάν, ενώ στο 61' ο Μπέιλ με όμορφο σουτ έκανε το 3-0. το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ξανά ο Μπέιλ στο 73'.

AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Χερντ, Κλαρκ, Μπέικερ (45' Άιρλαντ), Μπένετ, Γουέστγουντ (46' Ολμπράιτον), Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Χόλμαν, Μπεντεκέ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Γουόκερ, Λένον, Ντεμπέλε (67' Πάρκερ), Μπέιλ (85' Τάουνσεντ), Σάντρο, Αντεμπαγιόρ (80' Σίγκουρντσον), Ντεφό

ΣΤΟΟΥΚ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μπριτάνια

Χριστουγεννιάτικο κάζο για τη Λίβερπουλ, που έχασε με 3-1 από τη Στόουκ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λίβερπουλ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με το πέναλτι του Τζέραρντ. Ωστόσο η Στόουκ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με πλασέ του Γουόλτερς στο 5' μετά από λάθος εκτίμηση του Σκρτελ. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Λίβερπουλ, στο 12' ο Τζόουνς με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη Στόουκ.

Η Στόουκ μπήκε καλά και στην επανάληψη και πέτυχε το 3-1 στο 49'. Ο Γουόλτερς βρέθηκε στο ύψος της περιοχής, κοντρόλαρε άψογα και πλάσαρε τον Ρέινα.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουθ, Γουίλκινσον, Κάιτλι (71' Γουάθτχεντ), Ενζόνζι, Γουέλαν, Εθέρινγκτον (86' Σότον), Γουόλτερς, Τζόουνς (78' Κράουτς)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Σκρτελ, Άγγερ, Λούκας (59' Χέντερσον), Τζέραρντ, Σέλβι, Σούσο (46' Στέρλινγκ), Ντάουνινγκ (77' Κόουλ), Σουάρες

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα