Χριστοφή: Ό,τι και αν γίνει, η Κύπρος θα παραμείνει αουτσάιντερ

14:59 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του EURO 2016, η Κύπρος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας ωστόσο, ο Δημήτρης Χριστοφή ξεκαθάρισε πως η ομάδα παραμένει το αουτσάιντερ του ομίλου, ό,τι και αν συμβεί στα επόμενα παιχνίδια.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Σιόν μίλησε για τον θρίαμβο επί της Βοσνίας και είπε:

"Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη ποδοσφαιρική μου καριέρα και εύχομαι να έρθουν και άλλα τόσα σπουδαία παιχνίδια... Αντιμετωπίσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα όμως είχαμε πίστη στις ικανότητες και τους εαυτούς μας. Με την πίστη και λίγη τύχη, θεωρούσαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και να που έγινε".
Για τη συνέχεια στον όμιλο, ο Χριστοφή δήλωσε: "Το κύριο χαρακτηριστικό της εθνικής μας ομάδας είναι ότι έχουμε ταχύτατους παίκτες στην επίθεση. Κάναμε νέο ξεκίνημα, με νέο προπονητή και παίζουμε για την πατρίδα μας με τιμή και μαχητικότητα. Ό,τι και αν γίνει στα επόμενα ματς, θα παραμένουμε το αουτσάιντερ...".

Keywords
Τυχαία Θέματα