«Χρειαζόμουν νέα πρόκληση»

18:43 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Κορεσμό αισθάνθηκε στον Ολυμπιακό ο Πέρο Άντιτς, μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ατλάντα Χοκς και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Atlanta Journal-Constitution» εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να περάσει τον Ατλαντικό, για πρώτη φορά στην καριέρα του: «Μετά

την κατάκτηση δύο τίτλων της Ευρωλίγκας χρειαζόμουν νέα πρόκληση. Όταν ο κόουτς Μάικ (Μπουντενχόλζερ) επικοινώνησε μαζί μου ούτε καν σκέφτηκα τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ευρώπη. Αμέσως του είπα πως θα ήταν τιμή μου να βρίσκομαι εδώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου». Είπε ακόμα...

Για τους στόχους του με τους Ατλάντα Χοκς: «Δεν λέω πως θα έρθω και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θα σκοράρω, θα πάρω ριμπάουντ, θα παίξω άμυνα, οτιδήποτε, αρκεί να είμαι μέλος της ομάδος και να τη βοηθήσει να κερδίζει, ώστε όλοι να είμαι ευτυχισμένοι».

Για το γεγονός πως θα είναι ρούκι στο ΝΒΑ, αν και είναι ήδη 30 ετών: «Δεν θέλω να πω πως είχα την ευκαιρία και δεν πήγα στο ΝΒΑ. Αυτό είναι για εμένα μια μεγαλύτερη πρόκληση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη από αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα