Χότζον: Θέλαμε τον Ρούνεϊ... Μαραντόνα

12:13 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Όλοι στην Αγγλία περίμεναν πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα οδηγήσει μόνος του την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του EURO 2012 όπως έκανε παλιότερα ο Ντιέγκο Μαραντόνα με την Εθνική Αργεντινής με τον Ρόι Χότζον να παραδέχεται πως υπήρξαν υπερβολικές απαιτήσεις για τον διεθνή επιθετικό.
Ο Ρούνεϊ στον χαμένο προημιτελικό με την Ιταλία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να του ασκηθεί κριτική και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας να τονίζει σε

δηλώσεις του: "Νομίζω πως είχαμε πολλές προσδοκίες από τον Γουέιν. Σίγουρα προσπάθησε πολύ αλλά δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Και ο ίδιος θα το παραδεχόταν αυτό. Όταν έχασε τις δυο πρώτες αγωνιστικές λόγω της τιμωρίας του, όλοι πιστέψαμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να φτάσουμε στο τρίτο παιχνίδι και ο Ρούνεϊ θα κέρδιζε την διοργάνωση για εμάς. Νομίζω πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν δυο ή τρεις παίκτες που αναγνωρίζονται ως εξαιρετικοί, παγκόσμιας κλάσης ταλέντα. Όταν φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο ενός τουρνουά ελπίζεις ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αποδώσουν ανάλογα, όπως ο Μαραντόνα που κέρδισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για την χώρα του με τις εμφανίσεις του".

Keywords
Τυχαία Θέματα