Χότζον: Ίδια συνταγή με Μαυροβούνιο

18:01 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ετοιμοπόλεμα είναι τα «λιοντάρια» για το παιχνίδι με την Πολωνία το οποίο θα κρίνει αν η εθνική Αγγλίας θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ο τεχνικός της ομάδας απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου . «Θα κρατήσω τις σκέψεις μου για την ομάδα, προς το παρόν, μόνο για τον εαυτό μου γιατί οι παίκτες δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί σχετικά με το ποιος θα αγωνιστεί αύριο» τόνισε ο Χότζον.
Ο 66χρονος τεχνικός ανέφερε ότι έχει πίστη και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. «Δεν νομίζω ότι μπορώ να βάλω πιο

δυνατούς, πιο σίγουρους παίκτες στο γήπεδο. Επίσης γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι επιστήμη. Είναι ένα παιχνίδι και συμβαίνουν πολλά που δεν θέλεις να συμβούν στα παιχνίδια και αυτό είναι που σε ανησυχεί» επεσήμανε.
Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την πολυπληθή παρουσία των Πολωνών φιλάθλων στο Γουέμπλει που θα φτάσουν τις 18.000, τόνισε πως πιθανότατα θα έχει θετική επιρροή στους αντιπάλους, σπεύδοντας παράλληλα να δικαιολογήσει την απόφαση της FA να παραχωρήσει μια εξέδρα για τους Πολωνούς. «Επί της ουσίας αναγκάστηκε να οδηγηθεί σε αυτή τη λύση γιατί θα υπήρχαν προβλήματα για την ασφάλεια αν Άγγλοι και Πολωνοί βρίσκονταν μαζί στις ίδιες εξέδρες» δήλωσε.
Τέτοιες μέρες πριν σαράντα χρόνια μια ισοπαλία 1-1 της Αγγλίας με την Πολωνία την τελευταία αγωνιστική, είχε στερήσει από τα «λιοντάρια» την ευκαιρία να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 1974 και όπως είναι λογικό ο Χότζον ρωτήθηκε σχετικά. «Στον αθλητισμό δεν νομίζω πως η ιστορία έχει κάποια σημασία. Κάθε παιχνίδι είναι καινούργιο και αφοσιωνόμαστε στη δουλειά μας» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Στίβεν Τζέραρντ. «Το μόνο στο οποίο είμαστε συγκεντρωμένοι αυτή την στιγμή είναι η νίκη που χρειαζόμαστε και δεν κάνουμε καμία κουβέντα για τα μπαράζ» επεσήμανε ο αρχηγός της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα