Χότζον: Ενωμένοι σαν μια γροθιά

13:08 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βρίσκεται η Εθνική Αγγλίας με τον Ρόι Χότζον να εκφράζει την ικανοποίηση του και να διαβεβαιώνει πως η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον καθώς, όπως είπε, οι παίκτες του είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 επί της Πολωνίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας τόνισε: "Πάντα λέγαμε πως αν η πρόκριση κριθεί στα τελευταία παιχνίδια, θα είμαστε πολύ δυνατοί γιατί θα είχαμε επιστροφές παικτών από τραυματισμούς. Είχαμε τον Άντρος Τάουνσεντ που αποδείχθηκε εξαιρετικός εξτρέμ και έδειχνε

σαν να έχει παίξει μια ζωή στην εθνική ομάδα. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να προσαρμοστεί στην πίεση, αλλά είναι πολύ ώριμος και νομίζω πως θα τα καταφέρει. Δουλεύουμε όλοι μαζί τους τελευταίους 18 μήνες και έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Βελτιωνόμαστε και μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Οι παίκτες μου είναι ενωμένοι, μια γροθιά και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ τους".
Για το 2-0 επί της Πολωνίας, ο Χότζον δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Τόσο το Μαυροβούνιο, όσο και η Πολωνία, ήταν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι εντός και εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε την κατάσταση απόλυτα. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως κάθε φορά που περνούσαν οι αντίπαλοι μας την μεσαία γραμμή, ένιωθα ότι... πέθαινα".
Όσο για την παρουσία της Αγγλίας στα τελικά της Βραζιλίας, ο Χότζον δήλωσε: "Έχουμε πιθανότητες να το πάρουμε, όπως και οι υπόλοιπες. Όταν θέλεις να κερδίσεις στην λοταρία, παίρνεις ένα κουπόνι. Έτσι και εμείς, έχουμε ένα κουπόνι στα χέρια μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα