Άνετη νίκη για ΟΣΦΠ

20:19 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

Aγωνιζόμενος με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 5-1 του Φωκικού στο Καραϊσκάκη και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου. Το ξεκίνημα ήταν καλό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι μόλις στο δέκατο λεπτό ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Στο 4' ο Κάμπελ συνεργάστηκε ωραία με τον Ολαϊτάν για να ανοίξει το σκορ.Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7' ήταν η σειρά του Γιαταμπαρέ να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ κάνοντας το

2-0 και πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τη νέα του ομάδα.

Στην επανάληψη η ο Ολυμπιακός μπήκε με τον ίδιο ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Στσέποβιτς έφτασε στην ευρεία αυτή νίκη. Στο 51' ο Σέρβος επιθετικός με κεφαλιά έκανε το 3-0, για να μειώσει η ομάδα της Άμφισσας σε 3-1 στο 56' με τέρμα του Φράγκου.Στη συνέχεια, οι γηπδούχοι έδειξαν ακόμα καλύτερο πρόσωπο και αφού στο 63' ο Ολαϊτάν έκανε το 4-1, ήρθε ο Στσέποβιτς στο 80' με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46' Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34' Βέργος), Μήτρογλου (46' Σέποβιτς).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16' Φράγκος), Καλαγκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα