Χωρίς λεφτά στην ΑΕΚ ο Κολιάδης

13:30 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες ο Αλέξανδρος Κολιάδης είναι ξανά στην ΑΕΚ και στη σημερινή προπόνηση αναλαμβάνει και τυπικά τα νέα του καθήκοντα. Τούτη τη φορά δεν θα είναι όμως ο μεταφραστής και ο βοηθός του προπονητή (όπως συνέβη επί θητείας Μανόλο Χιμένεθ), αλλά ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στα σημαντικά αυτής της πρόσληψης αποτελεί το γεγονός ότι ο Κολιάδης δεν θα πληρώνεται από την ΑΕΚ! Ούτε υπέγραψε, αλλά ούτε και θα υπογράψει

συμβόλαιο συνεργασίας με τη ΠΑΕ. Το μόνο που αξίωσε ο Κολιάδης είναι να του παραχωρήσει η διοίκηση ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του από και προς τα Σπάτα... Αίτημα που φυσικά κι έγινε δεκτό, καθώς ήταν και το μοναδικό. Μόνο οι... βενζίνες λοιπόν, θα πληρώνει η ΑΕΚ στον Κολιάδη, καθώς η φιλοσοφία του ανθρώπου που θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών και να "δέσει" τα αποδυτήρια, όπως ο ίδιος τόνισε χθες στη συνάντηση που είχε με τη διοικηση και τον Λίνεν είναι "τα λεφτά δεν έχουμε καμία σημασία τώρα, το βασικό μέλημα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για να σωθεί η ΑΕΚ".
Αυτό το σκεπτικό του Κολιάδη έχει κερδίσει τόσο τον Λίνεν, όσο και τη διοίκηση... Ο Κολιάδης λοιπόν, από σήμερα θα είναι στα Σπάτα, ενώ και στα παιχνίδια θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα