Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στη Λιβαδειά με διαταγή Μπιτσαξή

17:51 23/12/2011 - Πηγή: AEK365

Χωρίς κόσμο, για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην επόμενη υποχρέωση της, μακριά από το ΟΑΚΑ. Κατόπιν επιστολής του Παναγιώτη Μπιτσαξή, στην αστυνομική Αρχή της Λιβαδειάς, ζήτησε να μην επιτρέψουν την μετακίνηση οπαδών στο παιχνίδι της 7ης Γενάρη, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ. Συγκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Στις 22/12/2011

κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Καλαμάτας και ΑΕΚ, οπαδοί της ΑΕΚ ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Πολίτες της Καλαμάτας υπέστησαν ζημιές στις περιουσίες τους, σπάσανε αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, ακόμα και πόρτες σπιτιών. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ για την παρακολούθηση του ως άνω αγώνα.

Ανεξάρτητα από το γεγονός της εμπλοκής στα επεισόδια οπαδών της Καλαμάτας, εκτιμώ ότι λόγοι δημόσιας τάξης επιβάλλουν την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Λειβαδιά στις 7/1/2012 και ώρα 19.30 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Παρακαλώ, να εκφράσετε τη γνώμη σας για το παραπάνω θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 41 Δ παράγραφος 4 του Ν2725/99».

Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται στην δεύτερη παράγραφο της επιστολής του, εκεί όπου τονίζει: «Ανεξάρτητα από το γεγονός της εμπλοκής στα επεισόδια οπαδών της Καλαμάτας». Και αυτό διότι τον κ. Μπιτσαξή δεν τον ενδιαφέρει ποιος προκαλεί τα επεισόδια ή αν αυτά ξεκίνησαν από οπαδούς της Καλαμάτας, στη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά δείχνει μόνο την πρόθεσή του να μην υπάρξουν Ενωσίτες οπαδοί στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Ειδάλλως, θα μπορούσε για μία ακόμα φορά να αποτρέψει συνολικά την μετακίνηση οπαδών και όχι μεμονωμένα της ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως είναι η πολλοστή φορά, που την Ένωση την αντιμετωπίζουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, αφού λίγες εβδομάδες πριν και στο παιχνίδι Λεβαδειακού-Ολυμπιακού, δόθηκαν κανονικά εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Εκτός, αν θεωρούν πως το... χρέος ξεπληρώθηκε και εκεί, μετά την Τρίπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα