Χωρίς φρένα οι Ολλανδοί...

20:55 18/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-2ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: 2-3
Γήπεδο: Estadio Beira-Rio

Μετά από ένα απίστευτο ματς, η Ολλανδία κέρδισε με 3-2 την Αυστραλία, έφτασε τους 6 βαθμούς και μόνο με ένα θαύμα θα χάσει την πρόκριση. Αποκλείστηκαν τα "καγκουρό" παρότι πάλεψαν και στα δύο ματς.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο πρώτο τέταρτο,

με την πρώτη φάση να ανήκει στην Αυστραλία και να έρχεται ακριβώς στο 15ο λεπτό. Ο Λέκι έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά, έδωσε στον Μπρεσιάνο που έκανε το σουτ, ο Ντ Βρι έβαλε την κόντρα κι έδιωξε σε κόρνερ. η Ολλανδία απάντησε τρία λεπτά αργότερα, καθώς ο Ρόμπεν εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, ο Φαν Πέρσι έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά δεν απείλησε τον Ράιαν. Τελικά στο 20' ο Ρόμπεν έφυγε σαν σφαίρα από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο με τη σέντρα οι Αυστραλοί απάντησαν. Ο ΜακΓκόουαν έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κέιχιλ με απίστευτο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 21ο λεπτό μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Φλάαρ, έφυγε άουτ, ενώ στο 31' ο Λέκι έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπρεσιάνο σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Όαρ εκτέλεσε το φάουλ, ο Σπιράνοβιτς έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και ο Σίλεσεν μπλόκαρε.

Στο 50ο λεπτό ο Σνάιντερ έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Ράιαν να διώχνει πολύ όμορα σε κόρνερ, αλλά στο 53' η Αυστραλία κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιανμαάτ μετά από σέντρα του Μπόζανιτς και ο Γέντινακ από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1. Ωστόσο στο 58' ο Ρόμπεν έβγαλε όμορφα κάθετα στον Φαν Πέρσι που με όμορφο σουτ έκανε το 2-2. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρόμπεν έκανε νέο σουτ από δεξιά, με τον Ράιαν να μαζεύει, αλλά στο 67' ο Ντιπέι δοκίμασε από μακριά το σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Ράιαν που φέρει ευθύνη. Στο 73' ο Ράιαν μπλόκαρε το φάουλ του Ρόμπεν και στο επόμενο λεπτό ο Φαν Πέρσι έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ντe Γιονγκ έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Ράιαν έπεσε καταπληκτικά κι έδιωξε, όπως έκανε και στις καθυστερήσεις σεσουτ του Λενς μέσα από την περιοχή.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντέιβιντσον, Κέιχιλ (69' Χάλοραν), Σπιράνοβιτς, Λέκι, Όαρ (76' Τάγκαρτ), Γέντινακ, ΜακΚάι, ΜακΓκόουαν, Γουίλκινσον, Μπρεσιάνο (51' Μπόζανιτς).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Φλάαρ, Ντε Βρι, Μάρτινς Ίντι (45+2' Ντιπέι), Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Γιανμαάτ, Ντε Γκουζμάν (78' Βαϊνάλντουμ), Φαν Πέρσι (87' Λενς), Σνάιντερ, Ρόμπεν

Keywords
Τυχαία Θέματα